Magazin > Horoskop in Numerologija
4834 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 16. oktober

Horoskop

OVEN

Splošno: 
Napako priznajte, saj nihče ni nezmotljiv. S tem boste pridobili spoštovanje kolegov, ljudje pa bodo v vas videli pogumno osebo. Skrivanje v kotu ali obtoževanje drugih ni prav nič občudovanja vredno. Odnos s partnerjem vas bo rahlo dolgočasil. Poskušajta se lotiti česa bolj razburljivega. 

Ljubezen: 
Samski boste danes deležni sproščenosti in brezskrbnosti, romantično in zabavno bo. Nocojšnji večer izkoristite za druženje s starimi prijatelji. Vezani pa se boste nocoj zapletli z neko osebo. To bo šlo seveda v nos vašemu partnerju, ki bo zaradi svoje trme še bolj občutljiv.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

seks strast par Magazin Erotični tedenski horoskop za teden med 16. 10. in 22. 10.

BIK

Splošno: 
Sanje boste kmalu nadomestili z oprijemljivimi cilji. Če boste garali za njih, jih boste dosegli. Na poti pa bodite pozorni na svoje počutje. Zaradi obilice dela boste pozabili na pomembnost pravilnega prehranjevanja in sprostitve. Poskušajte najti pravo ravnovesje med vsem, saj boste le tako ostali zdravi.

Ljubezen: 
Vezane bo prekril pajčolan pravljičnosti, ki vas bo obdajal in za katerim boste prepričani, da je vse v najlepšem redu. Medtem, ko se vam bo partner izmikal, boste vi zavajali sami sebe. Samski pa boste razmišljali o minulih dneh, oprijemali se boste korenin preteklosti in čas boste hoteli zavrteti nazaj.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno: 
Vaš čas je dragocen. Imeli boste ogromno obveznosti, zato prosti čas kar se da dobro izkoristite. Če imate partnerja, se posvetite njemu, saj vas bo pogrešal ob sebi. Vaša poslovna pričakovanja bodo ogromna, posledično pa tudi vaše obveznosti. Ohranite razdaljo z osebo, ki ji ne zaupate preveč. 

Ljubezen: 
Vezani boste dan preživeli dokaj mirno, proti večeru pa bodite na voljo partnerju, saj bo potreboval vaše sočutje. Samski pa se boste sredi današnjega dne pomotoma znašli v krogu neke družbe in tam bo tudi oseba, ki vam bo zelo ugajala. Do prihodnjega tedna boste z njo že razvili nadvse romantičen, prijateljsko-ljubezenski odnos.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

RAK

Splošno: 
Prijaznost ne bo odveč. Težko boste nadzorovali svojo jezo, vendar pazite, da ne boste pregrobi. Če se boste nekomu zamerili, si boste lahko zaprli marsikatera vrata. V ljubezni vas čaka preobrat. Zgodilo se bo nekaj, na kar niste računali. Ne pozabite, da je ljubezen nepredvidljiva.

Ljubezen: 
Samski se boste nocoj ujeli v vznemirljivo zanko, vendar pomislite, morda pa ta ljubezenska mreža ni bila nastavljena vam. Medtem pa bo dan veliko bolj naklonjen vezanim. Poskusite življenje zajemati z veliko žlico, saj boste tako lažje reševali partnerske težave, ki se vam obetajo v naslednjih dneh.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV

Splošno:
Danes boste izredno optimistični. Skozi ves dan boste kovali načrte; sami ali v dvoje. Zdelo se vam bo, da je svet ogromen in da morate izkoristiti čim več. Zgrabite vse, kar vam nudi. Končno boste pokazali nekaj avanturističnega duha. Hitro boste spoznali, da je to pozitivna sprememba.

Ljubezen: 
Vezani boste svojega partnerja pretentali z lepimi besedami. Obeta se vama zanimiv in romantičen večer. Pred samskimi pa je tako zelo idealen dan, da se ga boste še dolgo spominjali. Danes boste uživali in prav je tako. Maksimalno izkoristite nocojšnji večer.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA

Splošno: 
Pri svojem poslu veliko tvegate, zato morate biti pripravljeni tudi na poraz, ki je sestavni del uspeha. Sčasoma se boste nanj navadili in lažje ga boste tudi sprejeli. Iz napak se navsezadnje največ naučite. Samski se boste še vedno sramežljivo spogledovali z osebo, ki vam je všeč že dalj časa.

Ljubezen: 
Samski se boste danes soočali s preglavicami, vam bo pa zato rahločutnost pomagala, da boste neko zadevo lahko videli globlje kot drugi. Vezani pa se boste najlažje izognili stresnim razmeram in odnosom tako, da se boste izognili partnerju. Šele proti večeru se boste lahko sprostili. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6

TEHTNICA

Splošno: 
Danes si privoščite vodno kopel ali masažo, saj bo to pripomoglo k boljšemu počutju. Sprostite se! Dan pa bo izredno primeren tudi za razne nakupe; tako manjše kot večje. Ne oklevajte več in si končno privoščite tisto, po čemer že dolgo časa hrepenite.

Ljubezen:
Uspeh na ljubezenskem področju bo danes popolnoma odvisen od vaše sproščene komunikativnosti. Vaš partner bo nervozen in če boste le lahko, to spreglejte! Razpoloženje samskih pa bo danes začelo nihati. Stisnite zobe in nadaljujte po začrtani poti, saj bo rezultat, ki se vam obeta, presegel vsa vaša pričakovanja.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno: 
V službi se osredotočite predvsem na kakovost dela, ne na količino. Dobro opravljeno delo je tisto, za kar boste nagrajeni, zato se potrudite. Na splošno boste danes optimistično zrli v prihodnost, kar bo še dodatno povečalo možnost za uspeh. S partnerjem se bosta posvetila nekim načrtom.

Ljubezen: 
Za samske predstavnike tega znamenja bo danes v zraku veliko erotične energije. Pričakujete srečanje z neko osebo, ki bo popolnoma spremenila vaš pogled na svet. Vezani pa boste končno spregledali in spoznali, da imate zelo razumevajočega partnerja, s katerim se lahko vedno pogovorite. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC

Splošno: 
Nujno potrebujete spremembo, saj ste naveličani vedno enih in istih ljudi ter krajev. Pomagalo bi vam že samo nekaj dni počitnic, zato rezervirajte naslednji let. Tako boste prevetrili možgane in osvobodili duha, nazaj pa boste prišli polni energije in zaleta. Zvečer se vam obetajo prepiri v partnerstvu.

Ljubezen: 
Samski boste nocoj želeli imeti mir, zato se bo vaša družba ven odpravila brez vas. Zakaj bi morali vedno prav vi reševati tuje spore? Vezani pa boste spoznali, da je razlog za vaše slabo razpoloženje nesrečna ljubezen, v kateri ni prilagajanja in ki ne pozna enakovrednega odnosa. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

KOZOROG

Splošno: 
Prednost dajte stvarem, ki bi jih morali že zdavnaj opraviti. Preganjali vas bodo, če jih ne boste kmalu dokončali. Če ne boste pazljivi, pričakujte manjšo nezgodo, ki vam bo pobrala kar nekaj živcev, večjih posledic pa ne bo imela. Pretirane skrbi vam znajo povzročiti zdravstvene težave. 

Ljubezen: 
Pri vezanih bo danes nastopila kriza, ki jo bosta s partnerjem le s težavo prebrodila. Ne glejte nase kot na osebo‚ ki brez partnerja ne bi bila sposobna preživeti, predvsem pa se ne zanašajte na druge. Samski pa boste danes razpeti med dvema ali več osebami.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR

Splošno: 
Sreča se skriva v majhnih stvareh, zato dajte delo na stran in se posvetite ljudem, ki vas imajo radi in vam stojijo ob strani v vseh dobrih in slabih trenutkih življenja. Denar in pohlep vam ne bosta prinesla prave sreče. Vzemite v roke tudi kakšno dobro knjigo in se sprostite.

Ljubezen: 
Usoda bo danes na strani vezanih. Večer bo dobil pridih romantike in nežnosti, ki si ju že tako dolgo želite od svojega partnerja. Še posebno vroče in strastno bo med rjuhami. Samski pa boste danes končno zaživeli! Pred vami je nov teden in obeta se vam nekaj prav nenavadnih dogodkov, ki bodo vaše življenje postavili na glavo. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI

Splošno: 
Bodite previdni. Četudi se vam človek zdi zaupanja vreden ni nujno, da je v resnici tako. Če se le da, se pozanimajte o njegovi preteklosti, saj se boste lahko na tak način izognili zapletom. Do partnerja pa le bodite malo bolj zaupljivi, saj nezaupanje le uničuje vajino zvezo. Saj veste, da je zaupanje osnova vsakega dobrega odnosa.

Ljubezen: 
Vezani se boste danes nadvse dolgočasili, svojega partnerja pa boste pripravljeni celo zamenjati za nekoga drugega, bolj zanimivega in aktivnega. Tudi on pri tem ne bo stal križem rok. Previdno! Poznanstva in prijateljska razmerja samskih pa bodo danes obrodila sadove. Neko prijateljstvo se bo še utrdilo ali pa se bo iz njega razvilo celo kaj več.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.