Magazin > Horoskop in Numerologija
10396 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 11. maja 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Ko boste sami s sabo, se skušajte motivirati in pozabite na slabe stvari, ki bodo morda švigale po vaših mislih, še posebej v povezavi s čustvi.

Vse, česar se boste lotili, bo od vas zahtevalo potrpežljivost in zbranost. Tisti, ki želite shujšati, imate lahko težave, saj boste apetit težje brzdali. Prihaja pa veliko ustvarjalne energije, ki bi jo bilo smotrno pretvoriti v realnost ter jo uporabiti v smeri osebne rasti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ker v zadnjem obdobju še niste rešili vsega, kar vas bremeni, se lahko z luno v raku zopet prebudijo močni dvomi, ki vam kradejo energijo, s katero bi se lahko čim prej soočili.

BIK 
Če ne boste delovali pošteno in iskreno, nikar ne pričakujte pozitivnih in prijaznih odzivov. Želeli vam bodo zastaviti preveč vprašanj in se vmešavati v vaše osebne zadeve. 

DVOJČKA 
Izkoristite dan v pravi smeri, saj bo vse, česar se boste lotili na področju čustev zaradi lune v raku rešljivo. Najbolj ugodno bo na področju družinskih odnosov, ki se bo počasi izboljšalo.

RAK
Vabijo vas k sodelovanju v družinskem krogu, vendar zaradi občutljivosti, ki jo prebuja luna v vašem znamenju, ne boste najbolj prepričani, če se boste tam res dobro počutili. 

LEV 
Bodite previdni in ne vzemite ničesar, kar bo prišlo na ušesa, preveč resno, saj lahko luna v raku povzroči občutek nerealnega dojemanja. Privoščite si nekaj razvajanja.

DEVICA
Napako, ki ste jo pred kratkim storili v ljubezenskih odnosih, boste z energijo lune v raku lahko popravili in se otresli občutka, da nekoga ne spoštujete dovolj. Pozitivne misli vas bodo navdihovale.

TEHTNICA 
Zavedate se, da ste v določen odnos vložili premalo energije, vendar boste po tihem kljub temu pričakovali strinjanje ali celo kakšno prijetno povabilo. Zvečer se boste usmerili vase.

ŠKORPIJON
Spomnili se boste nečesa, kar bi morali popraviti, vendar zaradi vpliva lune v raku raje malce počakajte. Čim prej pa v domačem okolju zavihajte rokave in se lotite raznih opravil.

STRELEC 
Razmišljali boste o tem, da se želite v ljubezenskem odnosu počutiti popolnoma varno. Samskim strelkam in strelcem bo nekdo pokazal, da ste zelo zanimivi ter privlačni.

KOZOROG
Radi bi postorili vse naenkrat, kar pa zaradi počasne energije, ki jo prebuja luna v raku,žal ne bo mogoče. Rešitve za določen problem ne boste našli tako hitro, kot ste pričakovali.

VODNAR
Čustvena občutljivost, ki jo bo povzročil vpliv lune v raku, vam prinaša nekaj zmede. Določene zadeve boste pustili pri miru, čeprav ste jih še pred kratkim nameravali dokončati.

RIBI
Zelo boste uživali v prijetnem klepetu, ki se lahko zaradi globoke vsebine raztegne na več ur. Začeli se boste zavedati, da je treba zadeve najprej pretehtati ter šele nato sprejeti odločitev.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.