Magazin > Horoskop in Numerologija
9038 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 30. marca 2024

Astrologija Google
Zaznavali boste željo, da se povežete s podobno mislečimi.

Sposobni boste prisluhniti spodbudam iz notranjih virov, ki vas intuitivno usmerjajo k sreči. Ne glede na to, ali boste poudarjali svojo inteligenco, objavljali slike na družbenih omrežjih, želeli se boste preleviti v osebo, ki je drugim všeč. Nagnjeni boste k pogostim spremembam razpoloženja, zato boste morda težko razumeli, kaj čutite v globini. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Začutili boste potrebo po sprostitvi in umiritvi, saj se bodo energije lune v strelcu, ki so hitre in drzne prepletale na vseh področjih. Manj se boste usmerjali za dosežki, lažje jih boste dosegali.

BIK
Čeprav boste sprejeli kompromis, z njim ne boste popolnoma zadovoljni, saj bo le trenuten izhod v stiski. Zelo pomemben vidik premika naprej bo tokrat, da spustite zavoro.

DVOJČKA
Poslovne obveznosti boste postavili nekoliko na stran, vendar se ne bojte, saj boste vse nadoknadili. Tokrat lahko na enostaven način pridete do spoznanja, kaj vam je blizu in kaj ne.

RAK
Nepričakovane priložnosti bodo prišle skozi različne ljudi. Raziskati boste želeli svojo preteklost, zato, da boste odkrili razne zanimive vzorce in vedenja, ki niso več v skladu s trenutnim dogajanjem.

LEV
Razmišljanje o čustveni trdnosti ne bo obrodilo sadov, saj boste v stalni pripravljenosti na družinske dogodivščine. Najboljše počutje vas bo spremljalo, ko se boste poigravali z lepimi mislimi.

DEVICA
Ne razkrivajte svojih načrtov vsakomur, da vam kdo ne bo pokvaril presenečenja ki ga že nekaj časa pripravljate. Še vedno imate možnost, da se na diplomatski način umaknete.

TEHTNICA
Doma boste krmarili bolj nesigurno, želeli boste prevladovati in težko boste obdržali primerno mero takta. Rezultat tega bo neučinkovitost, lahko tudi kakšen kratek konflikt.

ŠKORPIJON
Raziskovali boste stare stvari in prišli s pomočjo radovednosti zadevam v domačem okolju do dna. Našlo se bo nekaj posameznikov, ki jim vaše brskanje ne bo pri srcu. 

STRELEC
Več boste prejemali kot dajali, saj boste imeli z energijo lune v svojem znamenju občutek, da ste vsemogočni. Pogovori, sporazumi in kompromisi bodo zelo pomembni.

KOZOROG
V večini situacij ne boste imeli nič proti, nagnite se k umirjenemu odzivu tudi, ko boste prejeli kritiko ali zapleten nasvet nekoga od domačih. V ljubezni bi se morali malce prilagoditi.

VODNAR
Premalo ste  v preteklem obdobju vlagali v čustveno plat, kar boste želeli čim prej popraviti. Silovito se boste zagnali v reševanje problemov in nestrpno pričakovali, kdaj se bodo stvari spremenile.

RIBI
Sebičnost se vam ne bo obrestovala, saj se boste prej ali slej soočili s tem, da bi morali nekomu privoščiti, namesto da se vam nenehno prebuja velik val ljubosumja in slabe volje.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.