Magazin > Horoskop in Numerologija
14028 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 4. maja 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
Zaradi vpliva konjunkcije med Luno in Neptunom se boste zelo močno zavedali svojih napak.

Delovali boste z mislijo, da vam nekaj manjka, ter da nečesa niste storili dovolj dobro. Zelo kritični boste tako do sebe kot tudi do drugih. Veliko boste spraševali, nekateri pa boste tudi malce zbadljivi. Pomembno bo, ljubiti ter spoštovati sebe in omiliti svoje pomanjkljivosti, da se vas ne dotaknejo dvomi vase in zamere. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

Vezani ovni in ovnice imate pred sabo zanimiv splet okoliščin, ki vas bo spravil v dobro voljo ter vam povrnil upanje. Samski si ne razbijajte glave z zadevo, ki se vam je pripetila, raje se zazrite v nove priložnosti.

BIK 

Ves čas vam bo po glavi hodilo stanje, ki je prisotno na ljubezenskem področju, predvsem pa vprašanje, kako ga izboljšati. Čeprav se boste domislili pametne ideje, jo prespite, preden naredite napako.

DVOJČKA 

Prebujanje intuicije, ki ga bo omogočil vpliv lune v ribah, boste dobro izkoristili za osebno rast. Če imate v sebi kreativno žilico, ji dovolite da z njo ustvarjate, ter se podate v napredek.

RAK

Ne ugovarjajte nekomu, ki ima močan značaj, če nimate prave osnove. Pazite, kaj boste govorili in kako boste ravnali, saj vas nekdo budno spremlja z zanimivim in hkrati nenavadnim razlogom.

LEV

Doma sprejmite izziv, ki vam ga bodo ponudili, kljub temu da boste z mislimi drugje. Nekaj boste opravili po svoje, kljub temu se bo izkazalo, da ste izbrali pravi prijem, ki prinaša dobre rezultate.

DEVICA

Nekaj, kar je povezano z domom bi lahko, če ne bi tako intenzivno z luno v ribah sanjarili, popravili ali dokončali hitreje. Prav tako predolgo čakate na druge, da se strinjajo z vami. 

TEHTNICA 

Naj vas ne bo strah spregovoriti o sebi, saj boste tokrat dobili zeleno luč in pravo podporo. Pokazalo se bo, kaj iz preteklosti morate še urediti ali zaključiti, pomembne bodo tudi malenkosti.

ŠKORPIJON

Spontano vam bo uspelo ujeti novo idejo, ki bo povezana s tem, kar v bistvu najraje počnete in pri čemer uživate. Zahteve drugih bodo skoraj do zadnje minute težke, vendar vas to niti ne bo zmotilo.

STRELEC

Jezilo vas bo, ker zaradi občutljivih energij, ki jih bo skozi dan prebujala luna v ribah, nikakor ne boste mogli nečesa v miru dokončati. Preveč razmišljate in se obremenjujete, namesto da bi delovali odločno.

KOZOROG 

Odločili se boste, da nekdo, ki vam ves čas pametuje, tokrat nima pristojnosti za vmešavanje, zato lahko odreagirate malce nesramno. V bistvu niti ne boste jezni, le razočarani.

VODNAR 

Nikakor se ne boste zaradi lune v ribah sposobni sprijazniti s tem, da morate odgovoriti hitro, brez pretiranega razčiščevanja. Nekdo vas bo s svojo nesramno pripombo prizadel ali razočaral. 

RIBI

Ne podrite vseh mostov, tudi če niste pri volji, da bi se v zadevi, za katero vas bodo prosili dobro izkazali. Če se že dalj časa niste ukvarjali sami s seboj, se odločite za kakšno razvajanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.