Magazin > Horoskop in Numerologija
4431 ogledov

Biki in Levi: Tako kot danes vam zvezde še dolgo ne bodo naklonjene

Horoskop
Škorpijoni, za akcijo raje počakajte na kakšen drug dan.

OVEN

Splošno:
Na poslovnem področju boste dobili neke nove zamisli, ki morda ne bodo uresničljive. Morali se boste soočiti z realnostjo in si priznati, da vsega, kar si zamislite, res ne morete uresničiti. Začnite ločevati med dejstvi in domišljijo. Razmislite, kaj se vam zdi mogoče in kaj ne.

Ljubezen:
Okoli samskih se bo tudi danes dogajalo veliko vznemirljivega in razburljivega. Videti je, da nič ne teče tako gladko, kot bi moralo, a se bodo z jutrišnjim dnem stvari vrnile v normalo. Vezani pa poskusite izkoristiti pozitivno razpoloženje, ki vlada med vama. Že dolgo časa vam nekaj leži na duši, zaupajte se partnerju!

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 5

seks Magazin Erotični tedenski horoskop za teden med 11.9. in 17.9.

BIK

Splošno:
Dan bo minil v znamenju uspeha, pravzaprav ne boste potrebovali nobene pomoči. Lahko da boste celo vi komu pomagali. Zanesljivo boste lahko izboljšali situacijo tudi s kakšnim nepričakovanim prilivom ali darilom. Pri delu pa boste našli tudi nove prijatelje, s katerimi boste načrtovali nekaj lepega za dušo.

Ljubezen:
Samski boste danes nenehno v gibanju in vsako stvar boste želeli še izboljšati, kar vam bo na koncu tudi uspelo. Poslušajte svoj notranji glas in naj vas ne zapeljejo mnenja ljudi v okolici. Zasedeni pa boste doživljali zelo eksplozivne trenutke, oba s partnerjem bosta namreč polna energije. Sprostita se na edinstven način!

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA

Splošno:
Danes boste polni pričakovanj, še vedno boste čakali na pravo priložnost. Lahko se bodo pojavile fizične obremenitve, zaradi nerešenih finančnih zadev ali pa vsega dela, ki ste si ga naložili. Razmišljali boste tudi, če so poslovni odnosi dovolj zanesljivi. Pazite, da idej, ki se vam bodo porodile, ne boste zaupali kar vsakomur.

Ljubezen:
Tisti, ki niste v razmerju, boste danes v prijateljskih in ljubezenskih odnosih precej neučakani, želeli boste vse in to takoj. To ne bo dobro. Vezani pa boste morda imeli občutek, da se približuje konec in propad še ene ljubezenske zveze. Ne glede na vse bodite veseli, da se je sploh zgodila.

Ljubezen: 1
Služba: 2
Zdravje: 3

RAK

Splošno:
Danes boste po dolgem času spet malo lažje zadihali. Vseeno pa poskusite sproti miriti svoja čustva, da ne boste že jutri česa obžalovali. Poskusite danes izkoristiti priložnost, ki se vam bo ponudila. Ob vsem tem pa ne pozabite na svojega prijatelja, saj že nekaj časa išče vašo pomoč in razumevanje.

Ljubezen:
Samski boste obremenjeni s svojo preteklostjo in napakami, iz katerih se niste veliko naučili. Če boste dobili občutek, da se stara zgodba ponavlja, potem končajte neko prijateljstvo, še preden se bo razvilo v kaj resnega. Vezani pa boste v ljubezni nekoliko dolgočasni‚ zato boste zamorili svojega partnerja.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV

Splošno:
Odločno boste prekinili vez s svojim preteklim življenjem, zato boste začeli tudi bolj sproščeno razmišljati o prihodnosti. Nekdo pa vam bo zaradi tega nadvse hvaležen, saj boste končno pokazali zanimanje za sedanjost in prihodnost, ne le za preteklost. Kar nekaj časa vas je zelo omejevala.
 
Ljubezen:
Samski si nocoj lahko obetate krajšo romanco. Ponudila se vam bo enkratna priložnost. Če je ne boste zgrabili z obema rokama, bo šla mirno mimo vas. Vezani pa danes bolj skrbno izbirajte besede, ko boste nasprotovali partnerju, saj bosta le tako skupen večer lahko preživela v miru in harmoniji.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA

Splošno:
Vaše razpoloženje bo danes močno nihalo. Prisluhnili boste celo neki osebi, katere mnenje običajno raje preslišite. Lahko boste tudi malce raztreseni. Optimizem pa vam bo pomagal, da boste prenesli razočaranje. Pripravili se boste na nove stvari in sprejemali boste tudi mnenja drugih.

Ljubezen:
Samske čaka prav kaotičen večer, poln vzponov in padcev. Razmišljali boste o novi simpatiji, a ne pozabite, da sta za zvezo vedno potrebna dva. Morali boste dati vse od sebe, da se bo kaj premaknilo. Vezani pa se boste trudili, da bi pritegnili pozornost vašega partnerja.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 3

TEHTNICA
 
Splošno:
Danes odpustite sebi in drugim, tako boste lažje živeli. Pozabite na preteklost in spet začutite ljubezen do drugih in do sebe. Če ne boste imeli radi sebe, ne boste mogli imeti niti drugih. Delajte na tem, da boste brezpogojno ljubili, saj vas bo le to razveseljevalo prav vsak dan. Zaupajte vase!

Ljubezen:
Ljubezensko življenje vezanih potrebuje nov zagon. Če je vaša zveza postala monotona, vam lahko pomaga malo romantičnega vzdušja, pozornosti in lepih besed. Pohvalite partnerja za majhne stvari. Samski v današnjem dnevu ne boste prav veliko razmišljali o ljubezni, saj boste preveč zaposleni z neko službeno zadevo.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno:
Pred vami je zelo ugoden dan za spremembe. Začeli boste namreč razmišljati, da bi spremenili vaše prehranske navade in v vaš vsakdan vključili več športne aktivnosti. Spremenite ali odpravite škodljive navade že danes, saj boste tako postali bolj zdravi. Dobro se boste počutili in boste bolj zadovoljni.

Ljubezen:
Zaradi napačne odločitve boste lahko danes postali kar malce agresivni. Dobro bi bilo, da bi se danes izognili spoznavanju novih ljudi, saj bi vas lahko napačno ocenili. Danes se družite s tistimi, ki vas poznajo. Vedite pa tudi to, da se da odločitve vedno spremeniti oziroma prilagoditi.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno:
Pred vami je pomembna odločitev, ki je nikar ne odložite, čeprav ste že čisto ohromeli od strahu, da bi ga polomili. Prisluhnite svoji intuiciji. Do večera pa se bo že vrnila dobra volja. Kljub temu še ne pričakujte, da bo takoj vse po starem. Najprej se boste morali nekomu opravičiti.

Ljubezen:
Samskim se bo tekom dneva ponudila izredna priložnost, katere razvoj bo popolnoma odvisen od vas samih. Če si boste zaželeli spremembe, boste morali ukrepati. Vezani pa boste od partnerja pričakovali več, kot pa vam bo dejansko ponudil. Zato bosta večino dneva na bojni nogi. Zadržite se!

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG

Splošno:
Vaše počutje bo dobro in harmonično, razpoloženje pa romantično. Na svoj račun boste prišli tudi tisti, ki ste že dalj časa nezadovoljni s svojim življenjem. Težave in nesporazumi bodo postali stvar preteklosti. Malo pa vseeno razmislite o tem, česa in koga si pravzaprav želite, da boste bolj zadovoljni sami s seboj.

Ljubezen:
Vezani imate pred seboj nadvse prijeten, zanimiv in družaben večer. Edina šibkost, ki bi vam znala zagreniti sladke trenutke, bo ljubosumje, ki vas bo glodalo popolnoma brez vsakega razloga. Samski pa boste uspešni pri spogledovanju in zapeljevanju. Zvečer se boste prijetno počutili v družbi prijateljev.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno:
Dan se bo začel precej turobno, saj boste morali v službi neko nalogo še danes dokončati. Precej bo stresno, vendar pa se poskusite umiriti, saj boste tako hitreje in bolj kakovostno opravili. Večer pa bo že bolj sproščujoč, saj ga boste preživeli v družbi prijetnih in pozitivnih ljudi.

Ljubezen:
Vezani boste še naprej spreminjali mnenje. Da ne boste naleteli na partnerjevo kritiziranje, se držite dogovora, ki sta ga pred kratkim sklenila. Samski boste čutili posledice sinočnjega večera, zato boste nekoliko leni. Dopovedovali si boste, da vas bridkosti v zasebnem življenju ne morejo streti.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4


RIBI

Splošno:
Uspešno boste zaključili s preteklostjo in morda dokončno poravnali še finančna bremena iz preteklosti. Veliko boste razmišljali tudi o bolj gospodarnem ravnanju z denarjem. Veliko se morate še naučiti, še posebej pa kontrolirajte zapravljivost, ko imate nekaj več denarja. Kasneje vam je vedno žal, da ga niste dali nekaj na stran.

Ljubezen:
Prijateljska razmerja pri samskih bodo danes zelo napeta. Končno boste odkrili tudi resnico in jasno vam bo, s kom ste imeli opravka. Če boste sprejeli opravičilo, se vam obeta pozitiven razplet dogodkov. Vezane pa na ljubezenskem področju čakajo neugodne spremembe, ki vam bodo lahko dan postavile na glavo.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.