Magazin > Horoskop in Numerologija
12227 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 27. januarja 2021

astrologija, horoskop, napoved Profimedia
To vas čaka v sredo.

OVEN
Splošno:

Končno boste odkrili mir, po katerem ste tako hrepeneli. Prav je, da izkoristite to obdobje za večje podvige. Pri delu lahko pričakujete ogromno priložnosti, ki jih v preteklosti niste opazili, saj niste izrazili interesa za napredovanje. Ne bodite tako ravnodušni. Čas je, da ukrepate. Samo razmišljanje o tem, kako bi bilo, če bi bilo, vas ne bo pripeljalo daleč!

Ljubezen:
Danes bo za vas zelo dober dan, v katerem boste razvijali komunikacijo med vama s partnerjem. Želeli boste odkriti, kaj vse se skriva v njegovih mislih in česa vam morda ni zaupal. Bodite previdni, saj si ne morete lastiti njegovega razmišljanja. Pred vami je preizkušnja, ki jo boste mogli sprejeti. Naučite se zaupati enkrat in za vselej. Samski prisluhnite svojim čustvom.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Bodite previdni. Poskrbite za pravo prehrano in zaužijte dovolj vitaminov. Napor na delovnem mestu bi se lahko namreč kaj kmalu odrazil pri vašem počutju. Ne pozabite na tople obroke in počitek, ki si ga po včerajšnjem delovniku zagotovo zaslužite. Večer namenite sami sebi, saj boste začutili, da potrebujete čas in prostor zase. Postavite sebe na prvo mesto. Pri delu ne pretiravajte.

Ljubezen:
Razumevanje s partnerjem bo danes vidno na vsakem koraku. Čeprav boste izmučeni, boste želeli ugoditi vsem njegovim muham. Med vama se bo zato oblikovala posebna vez, ki vama bo vlivala upanje tudi v težkih trenutkih. Nocoj bo strast med vama zares močna. Samski bodite previdni. Danes je zadnji dan za odločitev, ali se želite čustveno zaplesti z osebo, ki se vam približuje. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

DVOJČKA
Čas je, da se nehate pretvarjati. Če niste zadovoljni s trenutnim življenjem, potem je čas, da ukrepate. Vsekakor se morate zavedati, da smo sami zadolženi za lasten uspeh. Ne krivite drugih, saj je čas, da prevzamete odgovornost za svoje vedenje in svoja dejanja. Osredotočite se nase in čim prej premislite o sebi. Počutje: zaskrbljenost bi lahko vodila v depresivno obdobje.

Ljubezen:
Čas je, da se znebite negativizma, ki ga vezani prinašate tudi v partnersko razmerje. Zdi se vam, da je svet obrnjen proti vam, toda temu ni tako. Prav je, da poskrbite za ponovni pozitivizem in napredovanje. Ne bodite tako slabe volje, saj bo partner kmalu sit vašega obnašanja. Pokažite, da se v vas skriva strast do življenja in energija.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

RAK
Splošno:

Pri delu je čas, da se pričnete osredotočati na konkretne zadeve in cilje. Zavedajte se, da boste le tako lahko prišli daleč. Ohranite ambicioznost in željo po napredovanju, toda zavedajte se cene, ki jo boste morali za to plačati. Priložnost se skriva pred vašim nosom, vi pa je ne vidite. Odprite oči in jo izkoristite! Videli boste, da nič ni nemogoče.

Ljubezen:
V ljubezni boste danes boljše volje. Vezani boste odkrili čare svojega partnerja. Prav je, da se pogovorita o težavah, ki jih imata kot par, saj bosta samo tako lahko gradila na kakovostnejšem odnosu. Samski boste danes družabni, toda ne pričakujte nenadnih sprememb.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV
Splošno:

Pri delu boste tudi danes povsem žareli. V današnjem dnevu ne boste pokazali slabe volje in utrujenosti. Polni energije se boste lotevali delovnih nalog, zato boste navduševali sodelavce. Prav tako boste izjemno radovedni. Hlastali boste za novim znanjem in novimi spoznanji. Delovni dan bo zato minil hitro. Pred vami je pester večer, ki ga boste preživeli nadvse sproščeno.

Ljubezen:
Čeprav boste zelo zaposleni, si boste vsekakor vzeli čas za razmislek o ljubezenskih zadevah. Pred vami je obdobje, v katerem boste analizirali svoja čustva. Bodite previdni in ne mislite, da vsi ljudje razmišljamo podobno. Skušajte razumeti tudi partnerjeva stališča in njegove poglede na svet. Sprejmite ga takega, kot je. Samski boste odkrili pomen prave ljubezni.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Danes se boste počutili odlično. Večer bo primeren za razvajanje. Privoščite si penečo kopel ali skuhajte dobro večerjo in zraven izberite kakšno dobro vino. Od tega, kako dobro boste danes poskrbeli zase, bo odvisna vaša splošna motivacija v naslednjih dneh. Bolj ko boste spočiti in sproščeni, več potrpljenja boste imeli, to pa vam bo še kako koristilo!

Ljubezen:
Vezani boste danes pričeli razmišljati o poglabljanju razmerja. Prepričani boste, da je oseba ob vas za vas prava, zato vam bodo po glavi rojile ideje o zaroki, poroki, zanositvi in podobnem. Vsekakor prisluhnite notranjemu glasu. Zvezde bodo na vaši strani, zato ne boste naleteli na partnerjevo zavrnitev. Samski ravnajte tako, kot boste čutili.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 5


TEHTNICA
Splošno:

Danes boste zelo dobre volje. Čustveno zadovoljstvo vam bo pričaralo nasmeh na obraz. Vsem bo jasno, kako prijetni ste v resnici. Pri delu boste zagnani, čeprav bodo vaše misli uhajale k partnerju. Danes boste morali malce bolj paziti na finance. Kakšni impulzivni nakupi se lahko izkažejo za zelo slabo odločitev.

Ljubezen:
Pred vami je dan, v katerem boste še bolj zaljubljeni, kot ste bili včeraj. Mislite, da je to nemogoče? Motite se. Vaša ljubezen, ki jo gojite do partnerja, bo samo še naraščala. Pričakujte obilo nepozabnih, romantičnih trenutkov. Danes se bosta predajala ljubezni. Samski se boste odločili za majhen korak naprej in še kako uživali pri tem.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Planeti vam bodo tudi danes naklonjeni. Občutki zmedenosti in negotovosti bodo danes mimo, zato se boste lahko osredotočili na delo, ki bo danes izrednega pomena. Nove delovne obveznosti vas bodo presenetile že v dopoldnevu. Ne odlašajte! Lotite se jih čim prej. Pazite na odnose znotraj doma. Danes se boste lahko sporekli z družinskim članom.

Ljubezen:
Samski boste dopustili svojim čustvom, da se bodo pričela prebujati. Po premisleku boste spoznali, da je to edina prava možnost. Tisti, ki ste v procesu spoznavanja nove osebe, postavite v ospredje razum. Videli boste, da vam ne bo žal. Vezani se boste danes s partnerjem čudovito razumeli. Dan bo minil brez ljubezenskih zapletov.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Čutili boste, da je danes pravi dan, ko lahko pričnete na novo. Razrešili ste težave, ki vam niso dopuščali mirnega spanca, zato boste čutili, da se vam je odvalil kamen od srca. Na delovnem mestu boste danes pokazali, iz kakšnega testa ste v resnici. Znašli se boste pred novim izzivom, ki se ga boste lotili nemudoma in zato boste nadvse uspešni. Bravo! 

Ljubezen:
Danes boste na svoj račun prišli samski. Morda se vam je do zdaj čas zdel neustrezen in zato še nedolgo nazaj niste razmišljali o partnerstvu in ljubezni. Danes boste pričeli na novo. Bodite pripravljeni, saj vam nova iskrica ljubezni ne uide. Vezani boste čutili, da potrebujete bližino in svojega partnerja. V današnjem večeru se boste zato podali novim dogodivščinam naproti. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno:

Čutili boste, da ste pod stresom. Prav je, da se nadzirate. Umirite svojo živčnost, saj vaše počutje v nasprotnem primeru ne bo najboljše, posledično pa se lahko začnejo krhati tudi medosebni odnosi. Tudi danes se boste znašli pred novo preizkušnjo, ki bo prej zaskrbljujoča kot navdušujoča. Vsekakor je prav, da ohranite mirno kri.

Ljubezen:
Vezani boste še vedno zelo ukazovalni. V partnerskem odnosu lahko danes zaradi te karakteristike pričakujete spore, zato se umirite. S partnerjem se pogovorite in odkrijta, kaj vaju tako moti. Nato odpravita napake enkrat in za vselej. Le tako bo mogoč dober in trajen odnos. Samski boste danes bolj družabni. V večernih urah boste čutili, da imate dovolj energije za nove podvige. 

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno:

Danes bo vaš dan za vse tiste stvari, ki ste jih že dolgo odlagali na boljše čase. Če smo iskreni, čas ne bo ravno najboljši, saj boste nekam čemerni in tudi dokaj obremenjeni s skrbmi. Prav zato vam horoskop svetuje, da se zaposlite s konkretnim delom. Začeti bo najtežje, potem pa vam bo šlo odlično od rok, saj boste sposobni velike zbranosti in natančnosti.

Ljubezen:
Danes boste čutili potrebo po romantiki. Vezani se lahko pripravite, saj bo partner načrtoval večer, ki bo namenjen le vama. Skušajte se pogovoriti, saj se boste samo tako izognili prepiru. Prav je, da prisluhnite sebi in svojim potrebam. Samski boste danes v središču pozornosti. Končno vas je opazil nekdo, ki vas bo povsem očaral. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

Danes boste spoznali, kaj pomeni napredovanje in premik naprej. Na delovnem mestu boste priča povsem novim nalogam. Morda boste postali celo desna roka nadrejenega. Vsekakor boste dosegli uspeh, po katerem ste hrepeneli dalj časa, na kar morate biti zelo ponosni. Večer bo več kot primeren za sprostitev po napornem dnevu. 

Ljubezen:
Danes bo pravi dan za prenovo v ljubezni. Težave, ki sta jih imela s partnerjem, bodo odpravljene. Prav tako boste čutili, da lahko premagata vse in da vama nič ne more prekrižati vajinih načrtov. Ljubezen, ki vaju druži, je močna. Samski bodite pripravljeni, saj se bo potrebno pričeti prilagajati in delati kompromise. Le tako boste dokazali čustveno zrelost in dejansko pripravljenost na razmerje.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.