Magazin > Horoskop in Numerologija
12557 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 7. februarja 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
V pravem trenutku boste znali s konjunkcijo med Luno in Venero pravilno odgovoriti.

Bolj kot logika ali rutina vas bodo pritegnili lastni notranji cikli in instinkti. To občutljivost lahko izkoristite v pozitivni smeri, če se naučite prepoznati notranji ritem. Vedeli boste, kaj potrebujete in z veseljem boste sledili svoji poti. Obnovite čustveni mehanizem, tako da poskrbite, da ostanete osredotočeni. Težave in napetosti boste rešili s preživljanjem časa v naravi. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zmotilo vas bo, da se zaradi misli, ki se vam ves čas prebujajo nikakor ne morete zbrati in se poglobiti v pomembne karierne zadeve, ki čakajo na vašo realizacijo. Začnite počasi, morda vam vseeno uspe.

BIK 
Razlog, da niste zainteresirani za nekaj novega je v tem, da nenehno razmišljate o stvareh, ki so že zdavnaj izgubljene. Partnerski odnos bo dobil takšno podobo, da boste nanjo ponosni.

DVOJČKA 
Z energijo lune v znamenju kozoroga pričakujte težek dan, poleg tega boste na področju čustev pesimistični. Težave vam bo, ker boste zamišljeni povzročala komunikacija.  

RAK 
Za slabo voljo, ki se bo prebudila v družbi prijateljev, boste odgovorni sami, zato nikar ne vztrajajte brezglavo pri nečem. Naglost in impulzivnost vas ne vodita k pravim rešitvam.

LEV 
Dan bo postregel s številnimi presenečenji, ki bodo zahtevala zbranost ter pozornost. Pokazale se bodo odlične priložnosti, zato nikar ne izgubljajte časa za brezvezne komentarje.

DEVICA 
Z energijo lune v znamenju kozoroga boste na področju dela in denarja točno vedeli kaj morate narediti, da zadovoljite razna visoka pričakovanja, ter se pomaknete naprej. 

TEHTNICA 
Prebudil se bo zanimiv občutek, ki se ga boste držali ne glede na pripombe vseh ostalih. Naredili si boste lestvico prioritetnih dejanj na področju dela, kar bo močno okrepilo vaš ego.

ŠKORPIJON
Spomnili se boste na nekoga, ki ga še ne poznate in vas že nekaj časa mika preko spleta. Spoznali boste, da ste zadovoljni s sabo, veselilo vas bo vse kar bo povezano z razigranostjo.

STRELEC 
Zelo radovedna oseba bo iz vas izvabila vse ,kar tiščite v sebi že nekaj časa. Bodite kar se da iskreni, saj boste s tem zaključili zadevo, ki se vleče že predolgo in vas po nepotrebnem obremenjuje. 

KOZOROG
Ambiciozno se, tudi če nastopijo ovire z luno v svojem znamenju ozrite naprej in stopajte pogumno po svoji dobro začrtani poti. Opazili boste mnogo zavistnih obrazov, na katere se ne ozirajte.

VODNAR 
Vsiljivi nasveti nekoga ki nima takta, vas lahko pripeljejo do odločitev, ki jih boste kasneje morda obžalovali. Bodite bolj nežni tako v besedah, kot dejanjih, obrestovalo se vam bo.

RIBI
Če se boste potrudili in naredili tisto, kar vam bodo naročili, boste umirjeni ter zadovoljni. Ne pustite slabim mislim, da vas zapeljejo, saj vas na področju čustev čaka nekaj lepega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.