Magazin > Horoskop in Numerologija
12374 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 14. maja 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
Miselni procesi bodo potekali hitro ter v smeri iznajdljivosti.

Spontanost bo tokrat odpirala vsa zaprta vrata. Na poslovnem in finančnem področju bo za dobre rezultate potrebnega nekaj poguma. V ljubezenskih in prijateljskih odnosih vas bo jezil prepirljiv pristop. Ne mešajte se v tiste stvari, ki se vas ne tičejo. Dovolite si biti to, kar ste v resnici in ne spreminjajte svojih argumentov. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Sicer vas čaka naporen dan, vendar se bo končno začel uresničevati vaš načrt, ki ste ga naredili pred kratkim. Pogum, ki ga prebuja energija lune v levu, vam bo v veliko pomoč.

BIK 
Nič, kar je zanimivo, ne bo ostalo spregledano, saj si boste z energijo lune v levu znali pričarati dan po svojih željah. Pokukali boste tudi tja, kjer običajno brez slabe vesti odhitite mimo.

DVOJČKA 
Nikar, kljub temu da luna v levu prebuja kraljevske želje, ne načrtujte preveč v nerealni smeri. Nekdo vas bo opozarjal na to, da bi se morali določeni situaciji bolj posvetiti, vendar vas to ne bo zanimalo.

RAK 
Potrudite se le, da bodo besede v trenutku, ko se bo potrebno nekomu opravičiti  iskrene. Pazite, da ne boste zaradi trenutka šibkosti uničili nečesa, kar je zelo stabilno.

LEV 
Kar nekaj ljudi čaka na vaš odgovor, nikar jih ne razočarajte, saj je zadeva veliko bolj pomembna, kot se vam trenutno zdi. Naklonjenost lune v vašem znamenju vas bo notranje umirila.

DEVICA 
Ne računajte, da se bodo besede, ki so izrečene prehitro, zavrtele v dejanja. Marsikaj boste morali začeti znova ter popravljati razne podrobnosti, kar vas bo malce utrudilo.

TEHTNICA 
Čeprav bo energija lune v znamenju leva načeloma ugodna, se lahko naniza nekaj nesporazumov glede finančnih zadev. Če boste imeli srečo, boste vse, kar je pomembno, rešili pravi čas.

ŠKORPIJON 
Ker boste z luno v levu zelo samozavestni, si boste vse želeli ustvariti tako, kot ste si pred kratkim zamislili. Deležni boste nepričakovanih, a zanimivih priložnosti za osebno rast. 

STRELEC 
Pred vami je izziv, ki bo pomembne narave, zato se sestavite in se usmerite k argumentiranju s tistimi, ki razmišljajo podobno. Odzvali se boste počasi ter premišljeno.

KOZOROG 
Ker boste zasanjani, bolj počasni ter še vedno trmasto prepričani v svojo usodo. nikar ne pričakujte, da bi vas kdo lahko razumel. Najprej razčistite z dvomi in počasi dvignite ego. 

VODNAR 
Nekdo vas bo spravil v slabo voljo s trmo in svojimi principi. Želeli ali ne se boste spomnili vsega, tudi tistih napak, ki jih je naredil v preteklosti. Najboljša izbira bo umik. 

RIBI 
Utrujenost, ki jo prinašajo naporne obveznosti in nihajoče misli, boste sposobni premagati z gibanjem. Čeprav boste nihali, bi ali ne bi, se na koncu prisilite in pojdite v akcijo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.