Magazin > Horoskop in Numerologija
7228 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 23. januarja

astrologija, horoskop Profimedia
Sposobni boste prisluhniti spodbudam iz notranjih virov, ki vas podzavestno usmerjajo k sreči.

Zanimalo vas bo, kako se trenutna življenjska pot ujema z globljo vizijo namena, ki ga želite manifestirati. Prisluhnite sebi in številnim notranjim namigom, ki vas usmerjajo. Obkrožite se s prijetno družbo in okoljem, ki prebuja globoke zaznave na področju osebne rasti. Težko se boste zadržali, da si ne bi privoščili nekaj dobrega, nekaj za svojo dušo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Čustvena umirjenost, ki jo prebuja luna v znamenju raka vas bo spodbujala k zaupanju in lepim trenutkom. Združili boste prijetno s koristnim in čas preživeli tako kot ste si že dolgo želeli. 

BIK
Nekdo bi vam rad pomagal, čeprav tega morda niti ne opazite. Niste pripravljeni popustiti, vendar s tem sami otežujete stvari. Počasi se boste zbrali in ugotovili, da je vse skupaj bolj enostavno kot ste mislili.

DVOJČKA
Prenehajte iskati krivca za vsako zadevo ki vam spodleti, prav tako obdelajte občutljivost, ki jo prebuja luna v raku. Kaj če bi tudi vi kdaj priznali, da ste nekaj narobe naredili. 

RAK
Nekaj se komplicira, vendar, ne skrbite, večino stvari se da vedno popraviti. Želeli boste biti pohvaljeni in opaženi, kar vam bo s simpatičnim pogledom in nasmeškom na obrazu tudi uspelo. 

LEV
Iznajdljivost vas bo rešila iz zoprne zagate, prav tako boste prišli do zaključka, da pot do dobrih rezultatov sploh ni tako zelo naporna, kot se vam je pred kratkim dozdevala. 

DEVICA
Lažje se boste s pomočjo lune v znamenju raka soočali s čustvenimi zadevami. Spoznajte dobre plati nekoga, ki se že dlje časa trudi za vašo pozornost. Bodite predvsem iskreni.

TEHTNICA
Svoboda, po kateri hrepenite bo okrnjena, saj bodo tisti, ki vas obkrožajo ves čas nekaj želeli in pričakovali od vas. Vse skupaj vas lahko z vplivom lune v raku zavihti v napačne odločitve.

ŠKORPIJON
Dovolite si z energijo raka čutiti tisto, kar se dogaja v vaših mislih in se nikar ne oklepajte preveč splošnih okvirjev. Mešana energija, ki jo boste čutili, prinaša številna nihanja razpoloženja.

STRELEC
Ujemite sijaj, saj vam lahko koristi na zasebnem področju, kjer bežite pred raznimi soočenji. Trdne in z dejstvi podkrepljene misli vam ne bodo najbolj pisane na kožo, želeli boste filozofirati. 

KOZOROG
Naredili si boste zanimiv načrt, vendar bo zaradi lune v raku v zraku preveč neodločnosti, da bi se lahko odločili in končno upoštevali vsa tista dejstva, ki jih do sedaj še niste. 

VODNAR
Počakate, saj trenutek, da bi ukrepali in razkrili kaj planirate v prihodnje še ni prišel. Ne verjemite vsemu kar slišite, saj vam bo nekdo želel povedati svojo, drugačno različico. 

RIBI
Nikar ne padajte na področju kariere sladke obljube, ampak preverite kaj zadeve v ozadju resnično obljubljajo. Ignorirajte tiste, ki neprestano drezajo v vas in vas skušajo prepričati v nekaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.