Magazin > Horoskop in Numerologija
1290 ogledov

Erotični horoskop za teden od 14. do 20. avgusta

Ljubezen
Vam bodo ljubezenske zvezde naklonjene?

OVEN

Partner vas bo presenetil z romantičnim povabilom in presenečenjem. Do njega boste čutili posebno predanost. Vez med vama se bo okrepila, čutili boste magično povezavo! Pustite se razvajati in naj se zid okoli vas podre. Prav tako se samski ne smete bati sprememb. Čas bo kot nalašč primeren za nove dogodivščine. Odprite oči, tudi vas čaka v tem tednu zadovoljstvo.
Ljubezen: 5
Seks: 5

BIK
Vaša fantazija bo presegla vse meje, navdušeni boste nad seboj. Zaupajte želje vašemu partnerju, saj bo samo tako lahko uresničil vaša pričakovanja. Vprašajte ga po njegovih fantazijah. Predala se bosta nori seksualnosti, ki vaju bo povsem prevzela. Spolno življenje bo odlično. Samski razmislite o tem, kako boste uresničili želje in fantazije.
Ljubezen 5
Seks: 6

DVOJČKA
Predali se boste ljubezni, ki jo čutite do svojega partnerja. Zdelo se vam bo, da sta končno na isti valovni dolžini in oba bosta lahko zadovoljila vajina pričakovanja. Med rjuhami lahko pričakujete novosti in presenečenja. Zadovoljstvo v ljubezni bo vidno! Samski si vzemite čas zase. Premislite o svojih željah in o pričakovanjih, ki jih imate. Odprite oči! Nekje se nahaja nekdo, ki vas obožuje!
Ljubezen: 5
Seks: 5

RAK
S partnerjem bosta čutila predanost in zadovoljstvo. Ne razmišljajte preveč, ko bo šlo za spolnost. Samo predajte se, saj je to pravi recept za resnično zadovoljstvo. Partner vas bo popolnoma omrežil! Samski boste navdušeni nad novimi idejami. Potem le še poiščite nekoga, s katerimi boste lahko uresničili vaše ideje! Ozrite se okoli sebe!
Ljubezen: 6
Seks: 5

LEV
Še vedno boste predani veselemu vzdušju. Čas bo primeren za nove začetke, zato boste tudi med rjuhe vnesli nove dogodivščine. Vezani boste svojemu partnerju zaupali, kaj vse si želite, zato bodo vaše želje uslišane. V razmerju ne bo primanjkovalo dobre volje. Predanost med vama bo neverjetna. Samski boste morali začeti ločevati med spolnostjo in ljubeznijo.
Ljubezen: 4
Seks: 5

DEVICA
V tem tednu se boste tisti z ustaljenim odnosom potrudili za svojega partnerja. Pričarali boste romantično vzdušje, kar bo v obeh prebudilo čutnost. Začutila bosta, koliko se v resnici privlačita. Požirala se bosta z očmi, zato pričakujte zelo strasten teden. Samski boste zaplavali v morju novih priložnosti. Poslušajte svoj notranji glas!
Ljubezen: 6
Seks: 6

TEHTNICA
Samski pričakujte nove ponudbe in ena vas bo lahko popeljala tudi med rjuhe. Odprite oči, saj se nekdo že nahaja v vaši bližini. Vezani boste čutili močno spolno privlačnost do partnerja, zato vama bo teden pisan na kožo. Odločnost in dominantnost ga bosta povsem navdušili. Pričakujte vsesplošno zadovoljstvo in veliko ljubezni!
Ljubezen: 5
Seks: 5

ŠKORPIJON
Teden bo prepojen z ljubeznijo. Vezani boste čutili poseben erotični naboj do vašega partnerja. Proslavite teden z veliko strasti, saj boste tako utrdili vajino razmerje. Samski, zvezde bodo na vaši strani, zato boste lahko v tem tednu spoznali privlačno osebo. Odprite oči in srce. Zgrabite priložnost, ki bo prišla mimo vas!
Ljubezen: 5
Seks: 5

STRELEC
Vezani boste zažareli v očeh svojega partnerja. Bili boste zelo samozavestni, kar se bo kazalo tudi v postelji. Vaše spolno življenje bo zaživelo. Zdelo se vam bo, da je nešteto stvari, ki jih še niste preizkusili. Intimno življenje bo prerojeno! Če ste šele v procesu spoznavanja določene osebe, lahko v tem tednu pričakujete tudi fizično zbližanje. Naj vas ne bo strah! Predajte se občutkom!
Ljubezen: 5
Seks: 6

KOZOROG
Ne bodite tako zadržani. Pokažite to, kar v resnici čutite in želite, saj bo partner le tako izpolnil vaša pričakovanja. Proti koncu tedna boste vezani začutili navdušenje nad vajinim odnosom. Pokažite notranjo strast in željo, ki je globko v vas. Ne bo vam žal! Samski boste delovali zapeljivo, novi snubci bodo vse okoli vas. Ne hitite s svojimi odločitvami. Vzemite si čas!
Ljubezen: 3
Seks: 4

VODNAR
Morali boste odpreti svoje misli in razširiti obzorja. Čas bo kot nalašč primeren za to, da se posvetite novim posteljnim igram in magičnim izzivom, ki vas bodo popeljali v svet ekstaze in posebnih užitkov. Upoštevajte mnenja in želje partnerja, saj boste tako prerodili vajin odnos. Samski boste radoživi, želeli boste vse ali nič. Premislite, ali želite avanturo ali resno razmerje!
Ljubezen: 4
Seks: 5

RIBI
V odnosu vas čaka veliko presenečenj. Vezani boste navdušeni nad partnerjevim predlogom o novih igricah, ki jih še nista preizkusila. Odprite svoje misli, naj vas ne bo sram, saj vam je on najbližje. Samski boste čutili, da je vaš libido večji kot sicer. Vzemite si tisto, kar boste potrebovali. Če se boste zapletli z neznancem, bodite vseeno previdni!
Ljubezen: 5
Seks: 5

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.