Magazin > Horoskop in Numerologija
17 ogledov

Julij nam bo dal vetra

Lili Sorum Anže Godec
Julij nam bo zamajal temelje, nam dal vetra v družini in pri strokovnosti.

Čas usmerjanja pogleda vase, raziskovanja svojih želja in bistva sebe. Posvetili se bomo temeljem življenja - kaj nam daje občutek varnosti? Torej, socialna varnost, finančna varnost, fizična varnost - kaj pa čustvena varnost? Vsa področja v Življenju so pomembna.

Zdaj je tudi zelo primeren čas, da posvetite več pozornosti svojemu zdravju. Tudi počitku in sprostitvi. Z vidika osebnostne rasti je imenitno obdobje za dobro knjigo, ki Vam bo dala misliti; delavnico, pogovor ...  Kdo ste Vi v odnosu? Ste resnično tako ljubeči ali svojo Ljubezen pogojujete? Postavljate pogoje, ste užaljeni, odhajate in sebe dojemate kot nagrado nekomu?

Vsekakor bo to čas, ko bo manj čustvenih izlivov, a veliko več temeljitih sprememb. Ko začutite mir - storite korak naprej. Razvijali bomo komunikacijo, sposobnosti prilagajanja in obenem zahtevanja več lepega za sebe. Okrepili bomo temeljne kamne, ki gradijo naše Življenje.

DeLo za DuŠo:
- Na koga ali kaj se resnično lahko zanesete? Tudi kadar ravnate v nasprotju z njihovimi željami/zahtevami?
- Ali se lahko zanesete sami nase? Stojite za svojo besedo tudi z dejanji?
- Kaj Vam pomenijo besede integriteta, korektnost, spoštovanje, hvaležnost, strokovnost ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.