Magazin > Horoskop in Numerologija
21 ogledov

Junij bo poln ljubezni

numerologija Shutterstock
Po intenzivnem mesecu maju, bomo hrepeneli po domu. Kar ni nujno prostor, kjer živijo naši starši, ali kjer spimo. To je prostor miru, varnosti in vas. Morda pa se nahaja v karieri, morda v slavi, morda v zabavi. Ljudje smo si različni. Redki nosijo mir s seboj v srcu. Redki so v centru.

Junij bo povezoval cel planet z ljubečo energijo. Hrepeneli bomo po miru, harmoniji ter predvsem večji umirjenosti v življenju. Junij nas bo naučil spoštovati varen pristan. Kaj umiri našo dušo? Nekaj, kar se od nas pričakuje? Nikakor.
Zakaj se tolikokrat trudimo potlačiti svoje občutke in se zadovoljiti s približkom ali ponaredkom nečesa, nekoga, ki nas osrečuje? "Saj bo sčasoma  bolje." Ali: "Zame je dovolj dobro." Če se niste rodili kot Pepelka, to ni vaša pot.

Presekajte vse miselne vzorce, ki vas silijo v podrejen položaj, kjer ste pripravljeni sprejeti manjv kot si zaslužite. Ni važno po kom in kdaj ste jih prevzeli; ni važno, če so posledica ravnanja z Vami. Vi sami sebi niste zlobna mačeha, torej, obnašajte se temu primerno.

Kdaj ste se odločili predajati moč in odgovornost za sebe v tuje roke?

Mesec junij spodbuja, da stopite v svoj center in uravnovesite svoje življenje. Tolikokrat opevana zlata srednja pot je mnogokrat res zlata. Ne hodite po robu ektremov v tem mesecu. Bodite v srcu. Bodite v sebi. Vsak dan si podarite nekaj lepega, pa naj gre za trenutek spokoja ali hladno pivo – nekaj lepega. Negujte sebe.

Pomemben čas za ljubezen, vsake vrste ljubezen

Prosim, postavite tudi ljubezen do sebe na ključno mesto. Vprašajte se, kako bi moja sorodna duša ravnala z mano, kako bi mati ravnala z otrokom? Kako to lahko izboljšam?

Mesec, ko bo objem še posebno sladek in osamljenost še bolj bridka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.