Magazin > Horoskop in Numerologija
20 ogledov

Kaj nas čaka septembra?

Lili Sorum Anže Godec
Sprejmite dobro in razumite, zakaj ni po vaše.


Prisopihali smo do obdobja, ki bo zelo intenzivno in nihajoče. Po eni strani se nam bodo dogajale neverjetno lepe in dobre stvari; po drugi pa se bo zdelo, da moramo imeti prav in da morajo zadeve teči točno tako, kot se nam zdi, da je prav.
 
Obdobje nam daje možnost zdravljenja starih zamer, občutka izgube in zavrnitve … Vsa boleča čustva, povezana z medsebojnimi odnosi, se bodo pokazala na način, da jih lahko enkrat za vselej opravimo. Ne trudite se jih premagat, to je nesmiselno. Pokažite jim spoštovanje in umaknila se bodo kot ponosen japonski samuraj.
 
Govorili smo že o prepoznavanju čustev. Spoštujte. To je razlika.
 
Seveda je to dober čas tudi za krpanje odnosov in obdobje razhajanja, odvisno od stopnje čustvene zrelosti samega odnosa in oseb, ki odnos gradijo. Najpomembnejši odnos, ki ga imamo, je odnos nas z nami. Tega nikoli ne pozabite.
 
Ego nas bo želel prepričati marsikaj: Da smo preveč dobri, naivni, preveč vredni ali pa, ravno nasprotno, da je druga oseba res prehuda za nas. Zavedajmo se, da so to igre našega uma.
 
September bo prelival energijo vseh mesecev do sedaj, zato se bo zdelo, da se določeni občutki ponavljajo. Nič hudega. Naj vas preplavijo, poiščite sporočilo in nato se od njih poslovite. To pa sedaj že dobro znate, kajne? Kar pogumno pomahajte v slovo.
 
Čustva in Ego so lahko nevarna kombinacija. Domišljija ima žur, ki ga usmerja v jezo, strah, žalost ali histerično srečo. Srednja pot je bistvo tega leta. Če nekaj ne nosi pravega notranjega miru, potem to ni to in se soočamo z Egom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.