Magazin > Horoskop in Numerologija
23 ogledov

NuMeRoSKoP 14. 1. – 20. 1. 2013

Lili Sorum Anže Godec
Domišljija je vedno naša sopotnica. Vedno nas podpira. Ne odloča pa, ali bomo pozitivni ali negativni. Okrepi le naše doživljanje. Odločite se za optimističen pristop. Zaupajte vase.

Število življenjske poti 1
Kdaj dovolite strahovom, da prevladajo? Nimate dovolj znanja ali zaupanja vase? Veste, vsemu ste še vedno bili kos.

Število življenjske poti 2
Nove misli pronicajo v vaš Razum. Prisluhnite. Dovolite si razmišljati na drugačen način. Odprite meje svojega zavedanja in se razvijajte.

Število življenjske poti 3
Srček vam nekaj sporoča. Vzemite si čas, da mu prisluhnete in ga upoštevajte. Tam prebiva sreča. Ne v denarnici.

Število življenjske poti 4
Bolj razumno in racionalno se boste lotevali novih izzivov kot sicer. Pretirana previdnost je ovira in ne prednost. Zavedajte se lastne moči.

Število življenjske poti 5
Pot, ki vodi strmo navzgor, se nekoč obrne tudi navzdol. Kje na svoji lastni krivulji Življenja se nahajate? Upočasnite sebe.

Število življenjske poti 6
Dovolili boste čustvom, še zadnjim trzljajem, da umrejo. Kar ni vredno, ni vredno. Ne za ceno vašega srčka in zdravja. Močni ste.

Število življenjske poti 7
Nekoliko preveč zaletavo se boste lotevali novosti, ki vas bodo zelo zanimale. Nič vam ne bo ušlo. Kar v miru.

Število življenjske poti 8
Hrepeneli boste po bližini srčka, ki vas osrečuje. Prav je, da znate srečo in notranjo izpolnjenost doživeti sami. Pa gre?

Število življenjske poti 9
Ste še posebno ranljivi in dojemljivi za čustveno manipuliranje, zato si vzemite čas za sebe. Občutek krivde ni lep, kajne?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.