Magazin > Horoskop in Numerologija
25 ogledov

Numeroskop 18. 3. - 24. 3. 2013

Lili Sorum Anže Godec
Življenje nas uči prilagajanja in kompromisom. Kaj pa združevanje? Kako gresta lahko dve, sicer različni in drugačni si energiji, z roko v roki nasmejani? Stan in Olio?

Število življenjske poti 1
Ne dovoljujete radi, da bi drugi gospodovali vašemu času ali dejanjem. Bodite timski človek. Sodelujte. Sprejmite predlog.

Število življenjske poti 2
Spremembe so del življenja. Sprejmite jih kot prijateljice in predvsem kot učiteljice. Kako pa sami lahko vplivate na spremembe?

Število življenjske poti 3
Ste zelo občutljiva oseba, a obenem izjemno izvirna v svojih zamislih. Kako bi jih lahko bolj pogumno predstavili svetu okoli sebe?

Število življenjske poti 4
Radi imate red in ustaljen potek dogodkov. Kako reagirate na spremembe v zadnjem hipu? Kako si lahko to olajšate? Spremenite?

Število življenjske poti 5
Podjetno se boste lotevali novih zamisli, razmislite pa le, koga pa bi lahko vključili v svoje projekte? S kom bi super sodelovali? Uspeh bo.

Število življenjske poti 6
Znova se soočate z zaključevanjem. Ne glejte v zaprta vrata. Preteklosti ni. Prihodnost pišete Vi. Sedaj primite čopič in bodite superoptimistični.

Število življenjske poti 7
Pred vami je teden novih začetkov. Ne tuhtajt,e kaj gre lahko narobe, ampak razmišljajte raje o uspehu, ki ga boste deležni. No, dajmo.

Število življenjske poti 8
V tem tednu vam bo prijala bližina. Bodite puhasti medo in kujte (skupne) načrte. Ni važno koliko časa temu namenite, ampak koliko srca.

Število življenjske poti 9
Polni boste zanimivih zamisli, katere bi sicer najraje pometli pod prag. Ne počnite tega. Najbolj prefrigane zamisli so najbolj iskane in najboljše.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.