Magazin > Horoskop in Numerologija
22 ogledov

NuMeRoSkOp za 12. 8. do 18. 8. 2013

Lili Sorum Anže Godec
''Dom je tam, kjer je naša Duša varna.''

Spremembe in nekoliko vihrava energija se umirjajo. Prišli smo nazaj v svoje gnezdo. Dom naše duše je srce, torej se bomo posvečali čustvom, občutkom varnosti ali krivde, tudi občutkom strahu ali jeze. Pomembno je, da ste potrpežljivi in ljubeči.

Število življenjske poti 1
V notranjosti bo vihralo, vi pa se boste trudili ohranjati mirno kri. Okolici ne boste priznali, da vas je nek dogodek ali novica pretresel. Sami sebi ne skrivajte občutkov in se jih ne trudite kar ignorirati.

Število življenjske poti 2
Občutek varnosti in podpore bo pomagal pri drznejših odločitvah. Ne čakajte in ne odlašajte več z zadevami, za katere veste, da se bodo zgodile ali jih je treba opraviti. Ničesar si ne boste prihranili.

Število življenjske poti 3
Čustveno intenziven čas zaključevanja. Simbolično zapirate vrata Preteklosti. Postavite meje, zaprite vrata in tako oblikujte prostor za novo in boljše. Čas je za inventuro in odpis vsega, kar vas ne krepi.

Število življenjske poti 4
Obeta se vam energetska okrepitev. Nov pogum, svež zagon. Vedno ste previdni in praktični, tokrat pa sledite notranjemu glasu in ukrepajte. Vaš občutek za odgovornost bo deloval, tudi če ste impulzivni.

Število življenjske poti 5
Posvetite se vam ljubim osebam. Kdo ste vi in kašen odnos imate do njih? Zbežite, ko je preveč intenzivno? Čas je, da vztrajate. Kdo nikakor ne obupa nad vami? Tudi, kadar že vi sami? Ta oseba je zaklad.

Število življenjske poti 6
Vaš srček kriči, da imejte sebe bolj radi. Ne nasedajte lažnim obljubam in vedno znova danim besedam. Za vas je sedaj ''zadnji vlak'', sicer vas bodo vaše lastne (slabše) izbire povozile. Upanje je umrlo.

Število življenjske poti 7
Prevzemite odgovornost za lastne malo slabše izbire in se učite. Nobenega smisla nima, da sami sebe bičate. ''Napake'' so učiteljice. Torej, vzemite znanje s seboj naprej, obžalovanje pustite za seboj.

Število življenjske poti 8
Razprite krila. Lastne omejitve so vaša odločitev. Hrepeneli boste po svobodi in neomejenih možnostih. Tudi nebo ni meja, saj letimo med oblaki in celo na druge planete. Zakaj bi se torej omejevali?

Število življenjske poti 9
Družina in dom bosta najbolj pomembna v tem času. Ste iskreni do sebe v svojem srčku? Čustva bodo nihala. Ne trudite se jih razumeti, le odprite srce in jih občutite. Notranji glas vas bo varno vodil naprej. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.