Magazin > Horoskop in Numerologija
51 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 19. 6. do 25. 6. 2017

Lili Sorum Anže Godec
Razočaranje? Ne obstaja. Njegovo pravo ime je: Priložnost za nekaj novega.

V življenju imamo vedno izbiro. Čeprav se včasih zdi, da je od drugim odvisno, kako se bo potek dogajanja razvijal, pa smo vedno lahko v svojem središču mirni – ali pa se pritožujemo.

Z negativno energijo oblikujemo negativen vsakdan. Ko dopustimo, da je v vsaki, še tako črni situaciji, tudi svetloba in nekaj lepega, povabimo radost v  samo situacijo.

Lučka ste. Naj bo tudi okoli vas lepo, radostno in svetlo.

Število življenjske poti 1
Vas čas je tu! Bodite odločni in neomajno zaupajte v svoj uspeh. Spremembe in nepredvidljivosti tega tedna želi nakazati, kje se vam odpirajo vrata! Bodite pogumni.

Število življenjske poti 2
Z enako radostjo, s katero podarite svoj čas in pozornost, sprejmite tudi tujo. Pomemben del življenje oseb, ki vas ljubijo ste. Več oseb vas v srcu nosi kot mislite.

Število življenjske poti 3
Ne bojte se izbir ali občutka, da ste sami za vse v tem času. Življenje vam polaga svobodo v vaše roke. Kdo bi bili, če bi bilo prav vse možno? No, pa saj veste, da je.

Število življenjske poti 4
Pojavile se bodo situacije, v katerih boste prejeli še eno možnost ali pa podporo. Sprejmite. Potrudite se in ne obžalujte preteklosti. Zdaj ustvarjate lepšo prihodnost.

Število življenjske poti 5
Z malo več navihanosti se lahko daleč pride. Prijazna beseda in vaš magnetizem dela čudeže. Izjemno dober čas za marketing, zato: spregovorite o sebi s posebnim žarom.

Število življenjske poti 6
Ne jemljite vsake besede (ali obljube) preveč dobesedno v tem času. Prav možno je, da se bo zdelo, da se nikamor ne premaknete. Potrpežljivo. Vaš čas se bliža.

Število življenjske poti 7
Naj vas nihanje ali negotovost ne preplašita. Iščite razburljive nove možnosti in priložnosti, kjer jih do sedaj niste znali prepoznati. Možna je poletna romanca.

Število življenjske poti 8
Čas je za nego vašega srčka in tako okrepitev svoje pozitivne samopodobe. Kako sebe lahko bolj ljubite in s tem povečate kapaciteto manifestiranja? Odprite pretok.

Število življenjske poti 9
Um želi razumeti čustva, kar seveda ne gre. Svojemu umu raje postrezite z matematično formulo (hec). Ste v dobrem obdobju za učenje, saj se lažje koncentrirate.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.