Magazin > Horoskop in Numerologija
1159 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od  6. do 12. 4. 2020

numerologija Profimedia
Ne želje, določite cilje!

Lekcije 15. tedna: 
Energija, ki sestavlja željo – torej nekaj, česar nimamo in nismo prepričani, da bomo kadarkoli imeli - in pa energija, ki tvori cilj – nekaj, kar bomo dosegli, sta si zelo različni. V obdobjih, ko nas Življenje podpira v ustvarjanju, ali kot radi rečemo, manifestiranju, je pomembno, da ste usmerjeni v zaupanje, da je vse možno ter v sprejemanje tega in ključno je, da si tega ne želite, ampak verjamete vase in ste si zato postavili cilj. Na kratko: določite cilje, naj ne ostane le pri željah.

Mnogokrat postavimo sebe na rezervno klop. ''Ko bodo otroci odrasli'', ''ko bo več časa / denarja itd'' ter podobno. Včasih nam resnično okoliščine onemogočajo trenuten korak – a ne morejo preprečiti naše odločitve, da bomo nekaj spremenili. Če ste nesrečni v službi, ne boste jutri impulzivno dali odpovedi in odvihrali skozi vrata. Lahko pa se odločite pričeti iskati drugo službo, kajne? 

Zdaj je čas, da pogledamo izven dosedanjih okvirjev. Razmišljate drugače. Življenje se nam lahko postavi na glavo v trenutku, na bolje ali na slabše. Nič ni zapisano v kamnu, razen preteklosti. Odločite se, da boste svojo prihodnost pisali z najlepšimi barvami in prizori. Nikjer ne piše, da je ne boste dosegli, kajne?

Izbire tega tedna bodo imela močan vpliv ne samo na prihodnost (kar je logično, kajne), ampak predvsem na vašo samopodobo, saj ravno na tem delamo v tem času. Verjemite vase! 


VPRAŠANJA V POMOČ
Česa si ne drznete želeti?
Kaj ‘zamerite’ drugim, da imajo?
Če bi bilo vse možno: ne kdo, KAKŠNI bi bili kot oseba?


UGODEN ČAS ZA
Spremembo smeri
Postavitev mej
Romantičen pobeg
 

Kako izračunati št. življenjske poti?


Število življenjske poti 1 
Ne racionalizirajte svojih čustev, obenem pa ne bodite impulzivni. Zdaj je čas, da ponovno ocenite sebe, svoje vrednote in zadane cilje. 

Število življenjske poti 2 
Ne potrebujete dovoljenja, niti odobravanja prav nikogar, da bi bili največ, kar ste lahko in obenem preprosto: VI. Čas je za uspeh.

Število življenjske poti 3
Sprejmite kompliment, zavedajte se lastne vrednosti. V mnogih vlogah ste kot človek. V marsikateri ste izvrstni! Ste ponosni nase?

Število življenjske poti 4
Ko greste v trgovino, marsikdaj kupite tudi kaj nenačrtovanega, kajne? Zdaj je čas za nenačrtovane premike proti sreči!

Število življenjske poti 5
Umirite energijo. Nikamor se vam ne mudi. Nič ne bo ušlo. Ničesar ne boste zamudili. Znate sebi podariti to, česar si želite od drugih

Število življenjske poti 6
Dovolite bolj ustvarjalni energiji na plano. Uživajte v tem, kar počnete. Bodite odprti nečemu nenavadnemu. Le kaj je to?

Število življenjske poti 7
Lažje se boste organizirali zato je čas za inventuro. Kateri cilji in nameni so še na mestu? Morda pa je čas za totalno spremembo.


Število življenjske poti 8
Vse v življenju se spreminja, tudi vi. Ne ozirajte se nazaj, temveč naprej. Kakšno življenje si želite in kako ga boste čim prej dosegli?


Število življenjske poti 9
Ljubezen se prične z zdravo ljubeznijo do sebe. Poniževanje ali pa precenjevanje sebe ni znak ljubezni. Bodite iskreni in pogumni. 

Komentarjev 1
  • pancsorpwing 15:05 06.april 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks