Magazin > Horoskop in Numerologija
1884 ogledov

Vroči horoskop za teden od 21. do 27. avgusta

seks, ljubezen
Vam bodo ljubezenske zvezde naklonjene?

OVEN
Vezani  ne boste potrebovali nobene dodatne motivacije, vsakič se boste takoj vzburili. Seks boste povezovali z ljubeznijo in to je zagotovo najboljši ter najslajši recept za uspeh. Samski boste zelo vztrajni, a trud okrog neke osebe vam pred koncem tedna še ne bo prinesel rezultatov.

BIK
Samski boste zelo čustveni in ustvarjalni, zaželeli si boste nagajivega seksa brez obveznosti. Če niste najbolj iznajdljivi, boste o tem na žalost le premlevali, saj bo za pravo akcijo potrebno vložiti veliko truda. Vezani boste imeli več sreče, saj bo v spalnici partnerjeva sramežljivost končno izpuhtela.

DVOJČKA
Pomanjkanje spolne sle bo vezanim bolj v škodo kot v korist. V prvi polovici tedna ni ničesar na vidiku, proti koncu tedna pa se bodo stvari začele popravljati. Malo bolj obetavno bo pri samskih predstavnikih. Če si res želite akcije, potem izkoristite vsako ponujeno priložnost!

RAK
Vezani boste zelo nežni in pozorni, zato boste zelo popustljivi in prilagodljivi ljubimci. Z veseljem boste ustregli vsem partnerjevim željam, nase pa boste pridno pozabljali. Medtem se boste samski še naprej »igrali« z neko nedolžno osebo, ki ne razume, da ste zelo egoistični!

LEV
Vezani ne boste čutili potrebe po spolnosti, prej celo nasprotno. Posteljnih aktivnosti se boste lotevali zelo površno in le, če bo to res nujno potrebno. Samski lahko od tega tedna pričakujete nekaj več akcije, a boste morali vseeno biti zelo vztrajni. Nekdo vas privlači bolj, kot si upate priznati.

DEVICA
Med vsemi znamenji bo tokrat prav med vami največ erotike. Samski nikar ne pričakujte topline in romantike, saj boste zanju vse preveč sproščeni, šlo pa vam bo le za goli užitek. Tudi za vezane bike seks ne bo le obveznost, ampak bo tudi eden od učinkovitih načinov za sproščanje.

TEHTNICA
Vezani boste izredno zahtevni do svojih partnerjev. Sami boste imeli veliko željo po pogostejšem ljubljenju, zato boste med rjuhami tudi zelo spretni in zahtevni. Samski predstavniki tega znamenja pa boste v vsakem trenutku pripravljeni na akcijo, a do nje tokrat ne bo prišlo.

ŠKORPIJON
Samski imate pred seboj teden, od katerega si lahko veliko obetate. Priložnosti za seks se vam bodo ponujale kar same od sebe! Vezani boste partnerju končno priznali, da že dalj časa sanjate o tretji osebi, ki bi bila prisotna v vajini postelji. Morda bo sledila izpolnitev vaše želje.

STRELEC
Vezani boste v postelji večkrat osamljeni, saj si partner ne bo vzel časa za vas. Prav zaradi tega bo tokrat v vajinem spolnem življenju zazeval velik prepad. Samski le dobro premislite in preglejte vse priložnosti, ki se vam bodo ponudile, a če boste preveč izbirčni, boste ostali »žejni«.

KOZOROG
Vezani predstavniki tega znamenja boste imeli nekoliko oslabljen spolni nagon. Bolj kot sam seks boste ljubili romantiko, zato vročih trenutkov med rjuhami tokrat ne pričakujte. Boste pa zato samski v tem tednu lahko prišli na svoj račun. Predvsem konec tedna zna biti zanimiv. Le pogumno in nikar ne stisnite repa med noge!

VODNAR
Vezani boste kljub vsakodnevnim prepirom vsako noč uživali v ljubljenju s partnerjem. Ta bo imel občutek, da se v vas skrivata dve osebi, saj se boste iz sitne osebe za vrati spalnice prelevili v pohotno. Samski posebnih priložnosti med tednom ne boste dobili, proti koncu tedna pa boste lahko doživeli vročo noč.

RIBI
Vezani se boste ves teden z veseljem predajali partnerju. Ta vas bo navdušil za nek nov položaj, ki vam bo pisan na kožo. Samskim se največ možnosti za seks obeta v sredini tedna. Trud okrog neke osebe se vam bo končno obrestoval in z veseljem boste želi dobre rezultate.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.