Magazin
150 ogledov

Izdali so prvi slovenski otroški parfum

MySpirit MySpirit
S parfumi lahko izboljšamo svoje razpoloženje, pustimo dober vtis in zapeljujemo, poudarja Sara Zadnik iz parfumarne MySpirit. Naši občutki za voh namreč izzovejo celoten kompleks emocij, bolj kot katerikoli drug čut ...

Na vaši strani je možna tudi personalizacija parfuma. Kaj to konkretno pomeni?

Gre za parfume s sporočilom. To pomeni, da lahko posameznik v naši parfumarni na želeni parfum doda tudi sporočilo. Če na primer potrebuje neko posvetilo za rojstni dan, izkazovanje ljubezni, zahvale, pogrešanja, hvaležnosti, … Tako izbere sporočilo in želeni parfum, želeno sporočilo v obliki nalepke pa nato prejme na naši posebni in uporabni embalaži parfuma – aluminki. Personalizirani parfumi so odlična ideja za darilo.

Kaj lahko dosežemo s parfumi?

S parfumi lahko izboljšamo svoje razpoloženje, pustimo dober vtis, zapeljujemo, v spomin prikličemo posebne spomine, saj naši občutki za voh izzovejo celoten kompleks emocij, bolj kot katerikoli drug čut. Parfumi so najmočnejša oblika spomina. Z njimi se počutimo seksi, zapeljivo, športno, energično, pomirjeno, samozavestno … Obstajajo določeni ženski parfumi, s katerimi bomo lažje premagovali izzive na poti, bili bolj ženstveni, nekateri moški parfumi pa bodo vlili pogum, več energije, želje po pustolovščini … Parfumi so lahko naš prepoznaven podpis in z njimi se lahko počutimo ravno tako, kot želimo.

Kakšni so najbolj priljubljeni moški parfumi in zakaj?

Moški parfumi se izbirajo glede na okus, seveda pa tudi glede na letni čas, priložnost, za katero ga potrebujemo, glede na to, kakšno razpoloženje želimo doseči … Zato je težko govoriti o tem, kateri so najbolj priljubljeni moški parfumi, ker je to odvisno od posameznika in mora v poplavi vseh, vsak sam najti takšnega, ki mu je pisan na kožo. Pri MySpirit najdete brezčasne moške parfume, ki so vedno priljubljeni, tipa Emporio Armani, Paco Rabanne, Hugo Boss, Giorgio Armani, Calvin Klein, Dolce&Gabbana, Hugo Boss … Med njima pa nato posameznik najde najljubšega zase.

Kakšni so najbolj priljubljeni ženski parfumi?

Tudi ženski parfumi se izbirajo glede na okus, lahko so sveži, sladki, sveže-sladki parfumi, cvetni, sadni, orientalski parfumi … Izbirajo se glede na priložnost oziroma namen, ali je za v službo, na zmenek, prireditev, za šport in glede na letni čas. Spomladi imamo na primer raje bolj cvetne nežne parfume, ki nas pomirjajo, pozimi potrebujemo nekaj močnejšega ... Parfumi se izbirajo tudi glede na to, kakšni vonji so nam najbolj pri srcu, pri tem pa veliko vlogo igrajo dišave, ki prevladujejo v tistem letnem času. Pri izbiri parfuma igrajo veliko vlogo občutki, zato se je dobro vprašati, kako bi se radi počutili, ko boste nase nanesli parfum? Sproščeno, energično, samozavestno, zapeljivo, romantično … V parfumarni MySpirit na vas čakajo ženski parfumi, ki so vedno priljubljeni, kot so Dior, YSL, Giorgio Armani, Kenzo, Dolce&Gabbana, Hugo Boss, Chanel, Givenchy, Lancome, Calvin Klein, Emporio Armani, Nina Ricci, Versace, Paco Rabanne … Med njimi pa morate najti sebi najljubšega.

Imajo moški in ženske podoben okus? Kje se razlikujemo?

Zgodi se, da so nekaterim ženskam všeč moški parfumi, ker so sveži in zares energični, ženski parfumi pa so v večini bolj sladki, cvetni, sadni, kar moškim ni toliko všečno. Medtem ko ženske rade izbirajo med parfumi, ki so bolj ženstveni, romantični, zasanjani, polni cvetlic in nežnih dišav, moške seveda zanimajo parfumi, ki dajejo več moškosti, okrepijo samozavest, so močno zapeljivi, ali pa primerni za športna udejstvovanja.

Zakaj so cene vaših parfumov nižje?

V prvi slovenski tovarni oziroma parfumarni MySpirit se prodajajo poceni parfumi, ki so cenovno dostopni vsem, po kvaliteti pa se lahko brez skrbi primerjajo s parfumi znanih blagovnih znamk. To je mogoče zato, ker med nami in kupci ni posrednikov in dobaviteljev, ki bi ceno parfuma zvišali, preden bi ta prišel v roke stranki. Ponosni smo na slovenski izdelek in kot že verjetno veste, je najboljše ravno tisto, kar ne prihaja od daleč. MySpirit parfumi pa so cenejši tudi zato, ker pri nas ne plačujete imena blagovne znamke, kot se to dogaja pri svetovno poznanih znamkah. So originalni pravi parfumi, kar pomeni, da niso ponaredki, ampak so narejeni iz francoskih sestavin, ki jih uporabljajo tudi svetovno znane znamke kot sta Dior ali Chanel. Poceni parfumi so tudi zato, ker prihranimo pri embalaži in parfumov ne ponujamo v pregrešno dragih stekleničkah, ampak v embalaži iz okolju prijaznega aluminija, ki hkrati kupcu predstavlja dodano vrednost, saj je prijazna uporabniku – aluminka je lahka, idealna za na pot, pršilnik na njej je nepredušno zaprt, parfum v njej pa hranjen v pogojih, ki onemogočajo pokvarljivost parfuma. MySpirit parfumi so poceni parfumi, dostopni za vsak žep in zadovoljijo potrebe sodobnega moškega in ženske.