Magazin
57 ogledov

Jadrankina prijateljica: "Spoznala sem jo v drugi luči"

jadranka voyo.si
Big Brother. Jadrankina prijateljica Tanja je razkrila, zakaj se je 44-letnica prijavila v šov.

"V šov se je prijavila, da Sloveniji pokaže, kako pridna, sposobna, delavna in poštena je. Upa, da bo po Big Brotherju lažje našla službo," je za Žurnal24 povedala Tanja, Jadrankina dobra prijateljica.

V pogovoru nam je zaupala, da se je Jadranka v šovu spremenila. "Spoznala sem jo v drugi luči. Preden je prišla v glavni del hiše, je bila z moralo na dnu. Tugomir ji je vzel vso energijo. To ni bila Jadranka, ki jo poznamo. Ona je radoživa, energična in vesela ženska.  Polna življenja in vedno pripravljena pomagati."

Namigovanja, da se je Jadranka v Tugomirja na začetku šova zagledala, je Tanja zavrnila. "Značajsko je ne privlači. Moški mora biti veseljak in energičen, tako kot ona. Jo je pa Tugomir razveselil in ganil s poroko in zaroko. Takih stvari, čeprav je bila poročena, ni doživela."

Ko je Jadranka prišla v glavni del hiše, je spet zacvetela. To je opazila tudi naša sogovornica in potrdila, da je 44-letnica tudi zunaj brez dlake na jeziku in da ji teme, kot so spolnost, niso tuje.

Tanjo smo tudi vprašali, ali meni, da se je Jadranka res zagledala v Filipa, ki je od nje mlajši 19 let. "Je njen tip moškega, če se je res zaljubila, pa težko komentiram. Tako mladega moškega še ni imela," pravi Tanja, ki 39-letni Mireli, ki se je v šovu zapletla z 19 let mlajšim Markom, a kljub temu kritizira Jadrankina čustva, svetuje, naj raje drži jezik za zobmi. "Ona je zadnja, ki lahko kritizira. Tudi Marko bi bil lahko njeni sin. O tej temi naj raje molči."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.