Magazin
28 ogledov

Jesen za topel dom

Dnevna soba, kavč Žurnal24 main
Barve jeseni niso navdih le za modne oblikovalce, temveč so več kot primerne tudi za urejanje doma.

Jesen ponuja tople barve, ki v domu ustvarjajo prijeten občutek intimnosti. Če ste pred prenavljanjem stanovanja, izkoristite trenutno naravno okolje za navdih. Če je vaš dom že opremljen, ga v barve jeseni odenite le z manjšimi dodatki.

 

Tipične jesenske barve, od rdeče, oranžne, rumene, zelene in rjave, bodo v pravi kombinaciji ustvarile nove dimenzije vašega stanovanja. Če je vaš dom urejen minimalistično in deluje hladno, bodo jesenske barve vnesle ravno pravšnjo toplino, ki jo potrebujemo v hladnejših dneh.

 

Odlična priložnost za vnos jesenske barve v dom so dekorativne preproge, zavese, blazine ali odeje, ki jih imamo v dnevni sobi. Jesen si lahko pričarate tudi na stenah, ki jih prebarvate v jesenske odtenke, ki bodo odlično delovali ob lesu in kamnu. Tople barve na stenah bodo prepričale tudi tiste, ki prisegajo na klasično belo. Tisti z več poguma si lahko omislite steno v bordo rdeči barvi, ki bo odlično delovala ob belem pohištvu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.