Magazin
250 ogledov

Ko po seksu potrebujete zdravnika

Vroča seksi medicinska sestra Shutterstock
Divji seks se lahko hitro spreobrne v bolečo nezgodo. Preverite nekaj resničnih zgodb, ki jih je zbral spletni portal Women's Health, in poskrbite, da se kaj podobnega ne zgodi tudi vam!

Večje ni nujno boljše

"Ko sem spoznala svojega moža, sva seksala kot zajca, po seksu pa sem v spodnjem delu trebuha začutila takšne bolečine, da sem komaj hodila. Odpeljala sva se na urgenco, kjer po številnih preiskavah niso ugotovili ničesar, nato pa me je zdravnik vprašal o mojih posteljnih aktivnostih. Izkazalo se je, da je moj obdarjeni možiček malce raztrgal mojo notranjost. Po tem dogodku sva morala biti še nekaj časa bolj umirjena."

Ljubezen boli

"Medtem ko sva z zaročencem želela zamenjati položaj, me je po nesreči vrgel iz postelje. Ko mi je pomagal prilesti nazaj, pa sem ga po nesreči tako močno zadela v oko, da je imel modrico še kar nekaj časa. Kljub temu sva nadaljevala s super akcijo, dogodku pa se smejiva še danes."

Slaba razsvetljava

"Lahko samo rečem, da nikoli ne seksajte z lava svetilko nad vzglavjem. Med seksom mi je padla na glavo, zaradi udarca sem se za kratek čas onesvestila, kar je moža na smrt prestrašilo. Povrhu vsega mi je ostala še ogromna buška."

vroča galerija, seksi,  erotično, bradavičke | Avtor: Shutterstock Shutterstock
Mokra in divja

"Medtem ko sva se s fantom mečkala pod tušem, mu je spodrsnilo, jaz pa sem padla nanj. Odnesla sva jo z nekaj buškami in modricami, a je bilo smešno za umreti."

Od divjega seksa do urgence

"Ogled Spartacusa naju je z možem tako razvnel, da sva se hitro prepustila strastem. Lotil se me je od zadaj, nakar sem slišala pok, ki ga je nemudoma spravil na kolena. Njegovega zatečenega prijatelja sva takoj obložila z ledom, a ni pomagalo, zato sem ga odpeljala na urgenco. Bilo mi je tako nerodno, da nisem vstopila. Izkazalo se je, da si je pretrgal vez na intimnem predelu, a se je na srečo zacelilo samo od sebe."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.