Magazin
117 ogledov

Končno sama (23. del)

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Darinka se je obešala po Janezu kot prava pohotna mačka, visoko dvigovala nogo in mu jo ovijala okoli pasu. Janezu je med nogama kaj kmalu postalo tesno.

Čeprav se je po zadnjem koncu tedna kar nekoliko presenetljivo dobro ujel s taščo, pa je bil Janez še kako vesel, da sta tast in tašča končno odšla. Darinka je bila vesela, da sta z njeno materjo našla skupen jezik, niti sanjalo pa se ji ni, da je stara pohotnica hrepenela po njegovem korenjaku vse od tistega večera, ko ji je z njim nerodno zažugal. Seveda ji Janez tega ni mislil povedati, a je pri sebi še kako dobro vedel, da bi v primeru podaljšanega konca tedna znalo biti še kako vroče.

Jah, Janez je bil tak tipček, ki se potrebnim ženskam ni upiral z vsemi štirimi. Na videz že, v sebi pa si jih je želel bolj kot kdorkoli drug. Njegova tašča pa tudi ni bila kakšna grdoba, da bi jo zavračal, če bi kaj preveč rinila vanj. Nasmehnil se je ob tej misli in se prepustil objemu svoje žene, ki je bila videti celo bolj zadovoljna od njega, da sta končno sama. V zahvalo za konec tedna sta tast in tašča k sebi vzela otroka, ki sta bila pri babici zelo rada, saj sta tam počela, kar sta hotela in veselo hodila naokrog.

Darinka se je obešala po Janezu kot prava pohotna mačka, visoko dvigovala nogo in mu jo ovijala okoli pasu. Janezu je med nogama kaj kmalu postalo tesno in je na izboklini zelo dobro čutil njeno vročo muco, ki se je naslanjala nanj. Z rokama ji je segel pod prsi in ju tako zagrabil, da je pošteno vzkliknila. Pohotno se je nasmehnila, on pa jo je prislonil ob steno ter gnetel njeni lepi in polni meloni. Tako potreben že dolgo ni bil, pa čeprav je bil potreben tudi večkrat na dan.

Ostala je prislonjena ob steno, ko ji je on polzel z rokama navzdol ob telesu in ji s prsti lezel pod obleko. Gladil je njene lepe noge, s prsti švignil do vlažnega mednožja, nato pa ji z eno potezo slekel spodnjice. Povsem jo je presenetil, ko jo je poljubil na pohotno muco, si jo privoščil z jezikom in to počel na skrajno prijeten način, česar pri njem ni bila ravno vajena. Seveda ni želela prekinjati vsega lepega in se mu je še lepše nastavila ter še bolj razmaknila svoje noge.

Te so se ji v kolenih od vsega lepega že kar malo upogibale, a je zaradi užitka ostala zbrana in se z rokama uprla na njegovo glavo. Nadaljevala sta v postelji, ki je ječala pod njuno inovativnostjo in je nevajena tako velikih pritiskov na enem mestu celo glasno počila. "Huh, posteljo sva zlomila," je zaječala Darinka. Janez je to vzel kot pohvalo in še močneje pritisnil s korenjakom med njene noge. Ni je velikokrat slišal tako zelo pristno ječati, je pa vsekakor prvič tako zelo neposredno prosila, naj jo dobro obdela in nadoknadi izgubljeno preteklih dni.

Zagrabil jo je za prsi in se še enkrat spomnil na taščo. Zdelo se mu je, da imata z materjo povsem enake bombe, in nehote se je vprašal, ali so njene tudi tako čvrste. Še bolj se je zapodil v delo in končno omagal ob njej s tičem visoko v zraku. Darinka se je obrnila k njemu in ga vidno potešena poljubila na lice. Še enkrat je prijela za njegovega stoječega korenjaka in se pošalila: "Tale hudiček pa kar ne uplahne, kaj?" "Hudiček? Pomanjševalnica?" je bil užaljen.
"Ah daj no. Prej ljubkovalnica hehehe!"

Nekaj časa sta bila tiho, nato pa je Darinka vendarle pretrgala molk z nečim, kar jo je precej nažiralo. "Zdi se mi … no, da si čisto drugačen v postelji zadnje čase." Janezu je postalo vroče, saj je vedel, da namiguje na to, da zdrži dlje in je precej bolj inovativen ter samozavesten. Znašel se je na hitro in tudi bolj za silo, a za nekaj časa bo zadostovalo. "Verjetno od vseh tistih porničev, ki jih snemamo," se je pošalil, da sta se nasmejala oba.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.