Magazin
265 ogledov

Kuhinjski aparati v barvah

Hladilniki, Gorenje
1/16
Hisense
Rumena, rdeča, rožnata, modra in zelena. Da, barve so se preselile tudi na kuhinjske in druge gospodinjske aparate ter poskrbele za svež in moden videz stanovanja.

Trendi vse pogosteje spremljajo tudi gospodinjske aparate, kar pozdravljamo z navdušenjem. Če se ravno odločate za nakup novega pralnega stroja, hladilnika, likalnika ali kavnega avtomata, se opogumite in izberite aparat v barvi, ki jo imate najraje.

Trendovski retro

Mali in malo večji samostoječi hladilniki zaobljenih oblik in v modnih živahnih odtenkih so prava izbira, če želite v kuhinjo vnesti pridih sodobnega retro videza. Barvna paleta je tako široka, da lahko od zdaj živila shranjujete v živahnem zelenem, rumenem, rožnatem, oranžnem ali pregrešnem malinovem odtenku hladilnika. Zelo všečni in ravno tako barviti so mešalniki in stepalniki, pa tudi svojo najljubšo kavo lahko pripravite v živahnem kavomatu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.