Magazin > Lepota & telo
22 ogledov

Čas je za opazne superge

Converse Cocozebra.com
Letošnji trendi obutve za prosti čas napovedujejo intenzivne barve.

"Predvsem pri mladih opažamo, da vse bolj povprašujejo po modelih živahnih barv, medtem ko nekoliko starejša populacija še vedno raje posega po umirjenih kombinacijah. Po trendovskih modelih je povpraševanja manj, saj k nam še vedno prihajajo z zamikom," opažajo pri znamki Hummel. "Najbolj priljubljena materiala pomladi in poletja ostajata platno in semiš. Podplati so tanjši in lahkotnejši," dodajajo.

Nepričakovani materiali

Kalifornijska znamka obutve Creative Recreation pa se tudi v Sloveniji to pomlad predstavlja z drznimi novimi modeli obutve in svežo, seksi kampanjo. " V tokratni kolekciji se obutev vrača k svojim koreninam ter navdušuje z nepričakovanimi materiali, teksturami in barvami," pravijo pri Creative Recreationu, kjer prav tako opažajo, da Slovenci raje posegamo po klasiki ter črni, beli in sivi barvi, se pa najdejo tudi izjeme, ki so rade opažene z drznimi čevlji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.