Magazin > Lepota & telo
38 ogledov

Catherine je najlepša naravna lepotica

Kate Middleton FameFlynet
Cambriška vojvodinja Catherine je bila izglasovana za najlepšo naravno lepotico v Veliki Britaniji.

Preden se je poročila s princem Williamom, je slišala na ime Kate Middleton, po poroki pa je dobila novo ime Catherine in številne druge nazive. Zadnji v vrsti je ta, da je najlepša naravna lepotica.

Leah Doherty, ki dela za  St. Ives, pravi: "Zvezdnice brez ličil so tako redke v svetu mode. Kakorkoli, v zadnjem času smo opazili, da se ogromno zvezdnic, med njimi tudi Lady Gaga in Rihanna, odloča za naraven videz."

"Upamo, da bodo ženske v Veliki Britaniji sledile temu trendu," še pravi in dodaja, da "imajo lahko ženske s pravo masko za obraz mlajšo, bolj svežo in zdravo kožo, kar jim bo dalo več samozavesti, opustile bodo ličila in bile zadovoljne z naravno lepoto."

Deset najlepših naravnih lepotic v Veliki Britaniji:
1. vojvodinja Catherine
2. Holly Willoughby
3. Keira Knightley
4. Kelly Brook
5. Jessica Ennis
6. Emma Watson
7. Myleene Klass
8. Kate Winslet
9. Cheryl Cole
10. Pippa Middleton

Komentarjev 3
  • allstarr111 13:39 19.november 2012.

    Tale Kate me spominja na neko mladostniško ljubezen ki je hodila ne neke tečaje manekenstva ali nekaj temu podobnega, namreč obe imata popolnoma enak TRAPASTI priučen nasmeh.

  • macko 10:54 03.november 2012.

    no ja tako hudo pa spet ni; tudi na tej strani alp bi se našla kakšna, seveda se bodo morali paparaci usmeriti kam drugam kot v zakajene "VIP" lokale..sicer pa je "angleška lepota" prej gag, kot kaj resnega....heh

  • aaarri 13:12 27.oktober 2012.

    zjutraj sem na nekem drugem slovenskem portalu gledala članek o tem, koliko evrčkov letno zapravi za to svojo "naravno" lepoto :)