Magazin > Lepota & telo
31 ogledov

Dva kosa, ki ju Mossova ne bi nikoli oblekla

Kate Moss FameFlynet
Vse, kar obleče Kate Moss, pa tudi če so to oblačila, za katera mislite, da nikakor ne gredo skupaj, je na njen videti odlično. No, kljub temu obstajata dva modna kosa, ki ju ne bi oblekla nikoli.

Kate Moss je gumijaste škornje obula že nekaj sezon nazaj, ko ti še niso bili modni in ko so se nad njenim izborom zgražale največje modne navdušenke, ki jih danes z veseljem nosijo tudi po mestu, ne samo na poletnih festivalih, kot jih je nosila Kate. Kombinacije s kratkimi hlačami in razvlečenimi majicami so njen zaščitni znak, prav tako razmrščena pričeska.

Kljub vsej tej sproščenosti, pa Kate pravi, da ne bi nikoli oblekla kosa, ki ga vi verjetno nosite zelo pogosto. "Vedno poskušam biti šik. Nikoli ne bi oblekla trenirke. In nikoli ne bi nosila kompleta," je za revijo Allure povedala manekenka.

"Oblačila nosite samozavestno. Mislim, da lahko vsak z oblačili naredi kombinacijo, ki mu pristoji. Ne posnemajte videza z modnih brvi. Tudi če imate takšen kos, ga nosite tako, kot pristoji vam in ne tako, kot si je to za modno revijo zamislil oblikovalec. Posnemanje videza z modnih brvi se mi zdi dolgočasno. Oblikovati morate svoj stil. To je bistvo mode," še svetuje Kate.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.