Magazin > Lepota & telo
73 ogledov

Indijce razburja krema za učvrščevanje vagine

ženska roke mednožje Shutterstock
V Indiji so na trg pred kratkim poslali kremo za učvrščevanje nožnice, ki dviguje veliko prahu. Sporen je tudi oglas, ki vključuje besedilo Madonnine pesmi Like a Virgin.

Krema za učvrščevanje vagine, ki pomlajuje nožnico in jo vrača v stanje nedolžnosti, je trenutno vroča tema v Indiji. A ne samo zaradi izdelka samega, temveč tudi zaradi oglasa, v katerem indijska ženska pleše s svojim možem in poje Madonnino slavno pesem Like a Virgin (kot devica, op. p.), njen mož pa ji pritrjuje z besedami "o, ja, res je". Posnetek se konča s prizorom starejšega para, ki kremo prek spleta naroči tudi zase.

Rishi Bhatia, vodja podjetja, ki izdeluje sporno kremo, je izdelek branil z besedami: "Krema 18 Again (Spet 18, op. a.) poveličuje indijske ženske in obnavlja njihovo ženskost." Nagessh Pannaswami, predstavnik agencije, ki je posnela oglas, pa je dodal: "Ne gre samo za boljši spolni užitek, temveč tudi za preprečevanje infekcij, neprijetnih izcedkov in urinske inkontinence. Eden glavnih namenov pa je tudi, da se ženska z uporabo te kreme počuti dobro."

Oglas si lahko ogledate v zgornjem videu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.