Magazin > Lepota & telo
2684 ogledov

Kaj morate vedeti, preden se odločite za brazilsko

voskanje depilacija
Obstajata dve vrsti brazilske depilacije. Pazite, katero izberete!

Brazilska depilacija je pojem, s katerim opisujemo odstranjevanje dlačic z venerinega grička z voskom. Opravilo ni prijetno, a se kljub temu veliko žensk odloči za takšno odstranjevanje dlačic z intimnih predelov. 

Obstajata dve vrsti brazilske depilacije. Lahko se odločite in dlačice odstranite samo z bikini predela, lahko pa jih odstranite s celotnega venerinega grička, vključno z dlačicami, ki rastejo pri anusu. 

Preden se odločite za takšno depilacijo, se morate seznaniti s celotnim potekom depilacije. V primeru, da se odločite za drugo možnost, imejte v mislih, da se boste morali postaviti v nekatere neobičajne položaje, da bodo lahko vse dlačice odstranjene. Na depilacijo pojdite sveže stuširani.

Po depilaciji lahko pričakujete neprijeten občutek, ko boste hodili ali šli na potrebo. Prav tako se morate 24 ur po depilaciji odpovedati spolnim odnosom, savni, solariju, kopanju v bazenu in ozkim oblačilom. 

Po depilaciji lahko predel namažete z gelom na osnovi aloe vere. Nove dlačice pa pričakujte čez nekaj tednov. 

britvica Zdravje Nikar si ne brijte 'tistih' predelov čevlji, nizka peta, petka, salonarji, ženska, obutev Magazin Kaj imajo radi moški? Brazilsko ali grmiček?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice