Magazin > Lepota & telo
32 ogledov

Kaj se skriva v torbicah žurnalovk?

Torbice
1/15
Mira Ćirović
Povprečna ženska v svojem življenju zapravi več kot 4000 evrov samo za torbice, je pokazala ena od raziskav, ki so jo namenili modnemu dodatku, ki ga ženske nujno potrebujemo, moški pa nikakor ne razumejo.

Pet dnevnih, tri večerne, dve za v službo, ena za nakupovanje, dve športni, dve za potovanje in eno za na plažo – veste, o čem govorimo? Če boste pogledali v omaro povprečne ženske, boste tam zagotovo našli vsaj približek števila torb z omenjenega seznama.

Triinštirideset odstotkov žensk v torbici nosi par spodnjih hlačk, pa je pokazala raziskava britanskega podjetja, ki proizvaja spodnje perilo Sainsbury’s Lingerie. Vsaka ženska ima v svoji torbici nabor potrebščin, ki jih nujno potrebuje.

Vas zanima, kakšni zakladi se v resnici skrivajo v ženski torbici? Nekaj naključno izbranih sodelavk smo prosili, ali nam lahko pokažejo, kaj se skriva v njihovih torbicah. Ujeli smo jih nepripravljene.

Koliko parov spodnjih hlačk smo razkrili? Skrite zaklade žurnalovk si oglejte v fotogaleriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.