Magazin > Lepota & telo
1791 ogledov

Kako pravilno nanesete senčila za veke?

Veke zasenčite s senčili v prahu. Žurnal24 main
V drogerijah je na voljo veliko vrst in tekstur ličil za veke, od takih v prahu do tekočih senčil in kremastih. Prav vsako od njih ima svoje posebnosti in tudi prednosti pri nanosu!

Zato danes v naših lepotnih nasvetih odkrivamo trike, ki vam bodo pomagali brezhibno nanesti senčila za veke. Make up za vsak dan naj bo čim bolj naraven, nevpadljiv, poudari naj najlepše poteze vašega obraza, prikrije naj pomanjkljivosti in ima naj še to lastnost, da ga lahko čim hitreje ter enostavno nanesete.

Senčila za veke v prahu ima v lasti večina žensk, saj so kremna senčila inovacija novejšega datuma in tehnološko naprednejša. A brez skrbi, senčila v prahu so klasika, ki jo bomo vedno znova uporabile pri ličenju. Primerna so predvsem tedaj, ko imamo na voljo malo več časa za ličenje, saj zahtevajo večjo natančnost pri nanosu. Eksperimentiranje z bolj vpadljivimi barvami prihranite za večerne priložnosti, čez dan pa uporabljajte predvsem nežne kožne (‘nude’) oziroma nevtralne, zemeljske odtenke barv.

Več o tekočih senčilih pa boste izvedeli TUKAJ.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.