Magazin > Lepota & telo
45 ogledov

Kardashianke tudi v Sloveniji

Ikona
1/2
promocijsko gradivo
Če spremljate slavne sestre Kardashian, se boste gotovo razveselili novice, da je njihova kozmetična linija od zdaj na voljo tudi pri nas. In to po dostopni ceni.

Po novem se boste lahko naličile kot Kim, Khloé in Kourtney Kardashian, in to z ličili, ki jih uporabljajo tudi slavne sestre.

Linija ličil Kardashian Beauty uporabnice po svetu prepriča z dostopnimi cenami (za maskaro boste odšteli okoli 13 evrov, prav toliko za senčilo) in kakovostjo. Sestre namreč pri oblikovanju kolekcij sodelujejo tudi same, ličila pa izdelujejo v sicer znani prestižni lepotni hiši.

Kolekcija vsebuje maskare, umetne podaljške za trepalnice, poudarek je na naravnih odtenkih šmink in bleščil za ustnice, v zemeljskih odtenkih boste našli tudi senčila, bolj igrive pa bodo prepričali živahnejši laki za nohte.

Lepotna kolekcija pa je le prva znamka lepotno-modnega imperija sester Kardashian pri nas. Ali bomo kmalu lahko nosili tudi njihova oblačila, pa bomo še videli.

Ličila so na voljo v novi modni prodajalni Ikona, ki je svoja vrata odprla v središču Ljubljane.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.