Magazin > Lepota & telo
32 ogledov

"Ko ustvarjam, sem zanemarjen prasec"

Trkaj Mediaspeed.net
Raper Rok Terkaj nam je zaupal, kako ostaja v formi in kako mu glasba preprečuje, da bi se redno gibal.

Včeraj smo Slovenci dobili prvo uradno Adidasovo trgovino, na odprtju pa je za pravo vzdušje skrbel tudi Trkaj, ki je že nekaj časa ambasador te znamke. Raper nam je ob tem zaupal, da sam telovadi štiri- do petkrat na teden. "Vsako jutro grem v telovadnico, ali pa se odpravim teč. Zadnje čase mi je najbolj všeč vadba Vigor Ground, pri kateri ne delaš z napravami, ampak s palicami in utežmi. Trenirati pa bom začel tudi borilne veščine."

A ker je zelo predan glasbi, živi v dveh različnih obdobjih, pravi. "Takrat, ko ustvarjam, sem res zanemarjen prasec. Zaprt sem v stanovanju, nič se ne gibam, osredotočen sem samo na glasbo. Takrat izgubim občutek za vse, spat hodim ob šestih zjutraj, zbujam se ob desetih in sem ves čas v nekem transu, vse se mi obrne na glavo. Ko pa končam z ustvarjanjem, se spet začnem gibati. Tako je to pri meni," nam je razložil raper in dodal, da bo kmalu odprl hip hop šolo, kjer bo tudi poučeval.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.