Magazin > Lepota & telo
17770 ogledov

Krono Miss Universe 2017 osvojila lepotica iz Južnoafriške republike

Miss Universe
1/4
To je nova Miss Universe.

Miss Universe, Emina Ekić | Avtor: Profimedia Profimedia
Ponoči so v Las Vegasu izbrali novo Miss Universe. To je postala 22-letna predstavnica Južnoafriške republike Demi-Leigh Nel-Peters. Prva spremljevalka je postala miss Kolumbije Laura Gonzales, druga spremljevalka pa miss Jamajke Davina Bennett. Kot piše E! Online je 22-letnica žirijo osvojila s svojo lepoto, pametjo in karizmo. Miis Uiverse je v svoji državi dokončala študij menedžmenta.

Prireditev je vodil legendarni Steve Harvey, ki je pred dvema letoma poskrbel za škandal, ko je razglasil napačno Miss Universe. Zato se je letos, preden je razglasil zmagovalko, pošalil na lasten račun: "Bojte se, bojte se!"

Na tekmovanju je tudi Slovenija imela predstavnico, in sicer 22-letno Ptujčanko Emino Ekić, ki se je na svojem Facebooku javila dan pred glavno prireditvijo. Zapisala je, da je bila 16-dnevna izkušnja iz Las Vegasa nepozabna, da se je naučila veliko novega o sebi, o drugih državah in o različnih kulturah. "Ne glede na rezultat jutrišnjega dneva sem zelo ponosna na sebe! Naučila sem se veliko o sebi, se razvila kot oseba in začela gledat svet drugače. Naučila sem se veliko novih stvari o različnih državah in njihovih kulturah.. Za vse ki ste me podpirali (še me podpirate), bi se rada zahvalila iz dna srca za vsa motivacijska sporočila, pomagali ste mi skozi to potovanje. Hvala Slovenija, vaša Miss Universe 2017," je zapisala slovenska predstavnica.

Komentarjev 11
  • Janez_53 15:09 27.november 2017.

    Punca, glede na to, da študiraš na neki univerzi (saj drugače ne bi smela tekmovati, kajne?) in zastopaš Slovenijo, bi te moralo biti sram, ker ne obvladaš slovenskega jezika tako, kot bi se za človeka, ki študira na univerzi, spodobilo!

  • supreme 14:51 27.november 2017.

    Indira je njena polsestra?

  • supreme 13:01 27.november 2017.

    Obrvi ima pa kt simpanz...hahaha

Sorodne novice