Magazin > Lepota & telo
2921 ogledov

Lepotne napake, s katerimi so vaše oči videti manjše

ličenje trend Profimedias
Tem lepotnim navadam se odpovejte, če si želite, da so vaše oči videti velike in sijoče.

Presvetli korektor 
Ena od najpogostejših napak, ki ji delamo pri ličenju oči, je izbira presvetlega korektorja, ki pozornost preusmeri na področje pod očmi in še bolj poudari temne kolobarje. Svetli korektor tudi vizualno zmanjša oko, zato raje izberite toplejše tone v barvi breskve, le za pol tona svetlejše od barve vaše kože. Najbolj primerni so tekoči korektorji. 

Črna barvica na spodnji veki
Črna barvica na spodnji veki je druga največja napaka, ki vizualno zmanjša vaše oči. Za odprt in subtilen pogled izberite belo barvico ali barvico v kožni barvi, s katero pobarvajte tudi očesne kotičke.

Smeh, zima Magazin Pet najboljših nasvetov za zimsko nego kože

Ličenje brez senčila
Temna senčila in videz zadimljenih oči zmanjša vaše oko, zato se temu načinu ličenja raje izognite. S pravilno uporabo senčil pa lahko oko optično precej povečamo. Svetlejši odtenki v kotičkih vaše oči naredijo večje in širše. 

Preveč maskare
Predebeli sloji maskare delujejo težko in zaprejo vaše oko. Za odprt in uglajen pogled je dva sloja maskare povsem dovolj. 
Moda Magazin Najlepše obleke za decembrske zabave
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice