Magazin > Lepota & telo
130 ogledov

Moški, vam je všeč ta trend?

New Yorkre, 39,95 EUR
1/4
New Yorker
Po tem ko je že pred nekaj sezonami osvojil ženske, zdaj želi, da ga nosijo tudi moški. Govorimo o kombinezonu, ki v obliki trenirke prihaja tudi v naše modne prodajalne.

Za nov trend so poskrbeli pri dostopni znamki ulične mode New Yorker, ki si je kombinezon zamislilia v sproščeni športni različici. Ta na prodajne police prihaja v dveh barvnih odtenkih – sivi in mornarsko modri – ter v vseh velikostih – od S do XL.

Kombinezon bo verjetno všeč moškim, ki prisegajo na oblačenje s čim manj potezami, pa tudi tistim, ki deževne večere radi preživijo na kavču. Za udobnost poskrbi tudi mehka, 80-odstotna bombažna tkanina.

Da bo kombinezonast trend moške prevzel tako množično kot ženske, kar malo dvomimo, prepričani pa smo, da je pohajkovanje ali lenarjenje na kavču v takšnem, v različici trenirke, zelo udobno. A vseeno, udobnost ni vedno najboljša izbira, še posebej, ko si kavč delite z najdražjo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.