Magazin > Lepota & telo
44 ogledov

Nad blazinice z injekcijo

Ženskam bi nova zaščita prinesla mirnejši spanec. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Posegi. Z novimi tehnologijami in pristopi preoblikujte telo še do poletja.

Do postave, ki ste si jo vedno želeli, vam bodo letos pomagale nove kozmetične tehnologije in oblike vadbe. Z njihovo pomočjo boste v poletne krpice brez dvoma skočili z veseljem. Zavedati se morate le, da bo učinek kozmetičnih terapij najverjetneje trajal le eno poletje. "Te zadeve je treba ponavljati sezonsko," pravi dermatologinja Nastja Lazar. "Ob tem je za optimalne rezultate potrebna tudi dodatna skrb, ob kateri bodo rezultati trajali dlje," poudarja.

  • Trebuh in pas

Razbijte odvečne maščobne blazinice s kavitacijo. Z uporabo ultrazvočnih valov, ki prodrejo globoko v tkivo, kavitacja razbija maščobne celice, njihovo vsebino pa telo nato počasi s pomočjo vadbe pokuri ali izloči. Enkraten obisk stane od sto do 180 evrov.

Natrenirajte trebušne mišice s pilatesom s trakom. Pilates, ki že sam po sebi oblikuje telo in poveča napetost mišic, je letos nadgrajen z elastičnim trakom, ki poveča intenzivnost in učinke vadbe.   

  • Stegna in noge    

Oblikujte jih z lipomasažo in injekcijsko lipolizo. Preizkusite masažni aparat, ki izvaja drenažo, krepi mišični tonus in spodbuja cirkulacijo, ali se podvrzite injekcijam, ki topijo maščobno tkivo na težavnih predelih. Za enkraten poseg boste odšteli okrog 50 evrov.

Z novo generacijo superg vadite od jutra do večera. Hojo in tek, ki sta idealna za oblikovanje nog in stegen, lahko zdaj nadgradite še z obutvijo, ki krepi mišice že ko stojite. V trgovini poiščite nove superge z ukrivljenim podplatom in se podajte na pot uspeha.

  • Zadnjica

S tehnologijo velasmooth do gladke in napete zadnjice. Nova tehnologija združuje masažne valjčke z infrardečo svetlobo, bipolarne radiofrekvence in vakuum. S tem spodbuja mikrocirkulacijo in krepi vezno tkivo. Cene se gibljejo od 30 do 80 evrov za poseg.

V fitnesu letos stopite na vibrirajoči power plate. Naprava, ki skoraj vse dela sama, je to pomlad pravi hit za vse, ki si želijo oblikovati zadnjico in noge. Že slabe pol ure stanja na vibrirajoči napravi je primerljivo z uro intenzivne vadbe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.