Magazin > Lepota & telo
105 ogledov

Napake, zaradi katerih ženske varajo

par, srce Shutterstock
Ali med seksom nosite nogavice, se takoj po njem priklopite na mobilni telefon, s sanjsko predigro pa se vam ne ljubi izgubljati časa? Potem imate veliko možnosti, da boste kmalu postali samski ali prevarani.

Vsaj tako pravi več kot 4.000 žensk, ki so sodelovale v raziskavi pod okriljem spletne strani za zmenkarije Victoria Milan. Raziskovalce je zanimalo, zakaj ženske varajo, te pa so jim postregle z iskrenimi odgovori. Kar 68 odstotkov jih je priznalo, da so se za varanje odločile zato, ker niso bile zadovoljene.

In katere so tiste največje napake, ki jih lahko v postelji naredijo moški? Raziskovalci so na podlagi odgovorov sestavili seznam najusodnejših.

Niste kavalir

V postelji svoji dragi nenehno "kradete" odejo, med seksom se vam ne ljubi sezuti nogavic, namesto da bi po njem ljubkovali svojo drago, pa raje v roke vzamete pametni telefon? No, to so že zelo velike napake, pravijo sodelujoče, ki dodajajo, da s temi dejani moški sporočajo, da zanje niso več zainteresirani.

Zagledani sami vase

Narcisi ženske hitro pustijo hladne, zato če ste zagledani sami vase in v postelji mislite le na svoje potrebe, raje še enkrat dobro premislite in se spomnite še na svojo drago.

Perverzno govorite

Če vaše drage perverzno govorjenje v postelji ne navdušuje, nanj raje pozabite. Ženske, ki perverznih besed ne marajo, so priznale, da se ob tem počutijo, kot da bi partner med seksom nenehno mislil na pornofilme in ne nanje.

Brez domišljije

Predajanje strastem vedno ob istem času, na enak način in v istem prostoru lahko hitro postane dolgočasno. Domišljiji pustite prosto pot in jo presenetite!

Izpuščate predigro

Glede na rezultate raziskave je to najhujša napaka, ki jo lahko naredite v postelji. Če boste ženko prikrajšali za predigro, vas bo ta kmalu prikrajšala za kaj drugega. "Znanstveno je dokazano, da ženske potrebujejo več, da bi bile popolnoma vzburjene in da bi doživele orgazem. Spopadite se s tem!" dodajajo raziskovalci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.