Magazin > Lepota & telo
380 ogledov

Nov modni spodrsljaj Alenke Bratušek

Alenka Bratušek Dmitrij Medvedjev
1/6
EPA
Kot da nismo imeli že dovolj modnih spodrsljajev Alenke Bratušek, je naša premierka mimo brcnila še na nedavnem srečanju z Dmitrijem Medvedjevom.

Leto 2013 si bomo najbrž zapomnili tudi po modnih spodrsljajih naše premierke Alenke Bratušek, saj je leto zaokrožila s pomečkanim krilom ob sestanku z ruskim premierjem Dmitrijem Medvedjevom. Na prvi pogled je sicer dajala vtis, da tokrat z njeno opravo vse "štima", a ji jo je zagodlo satenasto blago, ki se med sedenjem grdo zmečka.

Leto modnih spodrsljajev

Naša premierka očitno nima sreče z modnimi podvigi. Julija je namreč za obisk pri Angeli Merkel izbrala obleko, ki je (vsaj pri izstopu iz avtomobila) delovala prekratko, saj si jo je morala pridržati, mesec prej je za srečanje z italijanskim premierjem Enricom Letto izbrala krilo z neprimernim vzorcem, aprila pa je bila na Hrvaškem predrzna s čevlji z leopardjim vzrocem.

Več kot očitno je, da bi si morala gospa premierka za novo leto zaželeti osebno stilistko, ki bi skrbela za to, da bi bila ob srečanju s svetovnimi politiki videti kot iz škatlice. A ker Alenki tovrstne modne kritike ne pridejo do živega in jih ne upošteva, predvidevamo, da je sama čisto zadovoljna s svojimi modnimi izbirami, kar tudi šteje.

Komentarjev 46
  • Scott 18:05 31.december 2013.

    Vprašaj fante s tekstilne šole v Kranju.?Eni pravijo, da je bila v garderobi po pouku kar vrsta.?

  • Žurnalček 13:43 31.december 2013.

    To z modo se včasih res zgodi , kajti nobeden ni ne kreator , ne dizajner , ne stilist . Pri vas pa npr . zaposlujete oz. dajete delo novinarčkom , katere nam pod tem predstavljate z njihovii prispevki , ...prikaži več za katere pa vsi , ko preberemo članek kozlamo . Pa saj svoje otroke ja ne morete izpostavljat posmehu , a ne de da res. Še vprašanje . Kdaj mislite prispevke objavljati z polnim imenom pisca članka ? Kdo je pa tolk ubrisan , da bi se hotel sploh podpisat pod svojo pisanijo, če ve da mu je članek prispevek gnoj .

  • rogixl 09:38 26.december 2013.

    Dolenc, ali si še kar zaljubljen? Lepo.