Magazin > Lepota & telo
26 ogledov

Odenite se v barvo morja

Nelizabeta
1/5
promocijsko gradivo
Pogrešate morje? Ohranite spomin nanj in si barvo, ki vas je tako začarala, nanesite na nohte. Le pogled na vaše roke in misli vam bodo odtavale daleč stran.

Barva vode, mešanica modre in zelene, prinaša svežino, umirjenost in sproščenost, pozitivno energijo, z njo boste premagali utrujenost, poleg tega pa ima še veliko drugih terapevtskih učinkov, zaradi katerih se izplača poseči po kakšnem kosu, ki vam bo polepšal dan in poskrbel za nasmeh na obrazu.

Za nove začetke

Barvni strokovnjaki turkizni barvi pripisujejo regeneracijske učinke, krepilno deluje na imunski sistem, vpliva pa tudi na telesno, čustveno in duhovno raven posameznika.

Odeti v turkizno boste lažje začeli nove projekte, saj po feng šuju ravno ta barva prinaša uspeh in zagonsko energijo pri novih začetkih – najsi bodo osebnostne ali poslovne narave.

S kombinacijo ni težav

Je barva, ki se da zelo dobro skombinirati z živimi barvami. S kombinacijo zelene, vijoličaste in barve fuksije ne boste zgrešili, prav tako jo lahko dodate rumeni.

Z njo se poigrajte v vašem domu, poživite steno ali le blazine na kavču, da boste pozitivno vplivali na okolico, se vanjo oblecite ali popestrite videz s kakšnim modnim dodatkom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.