Magazin > Lepota & telo
50 ogledov

Preprosto imeniten plašč

Legendarni kamellhaar se vrača. Žurnal24 main
Plašč ima poseben prostor v modnih smernicah hladne sezone. Cenovno ni zanemarljiv izdatek, zato se z izbiro pravega poskušajte spopasti na najboljši način.

V trendu
Klasični so modni dolgo časa, izberite pa i še kakšnega nižjecenovnega v divjih barvah.Plaščki zvonaste oblike, ki so bili aktualni preteklo zimo, bodo tokrat z nadgradnjo postali smrekasti, stopničasti, nagajivi in barvno osupljivi. Kot navdih za plašč je oblikovalcem služila klasična pelerina, ki se pojavlja kot del zadnjega dela plašča ali kot oblika okrog ramen z natančno izpeljanim krojem. Novo je dvoredno zapenjanje, ki smo ga bili vajeni iz oblek starejših gospodov. Tak način deluje mehko in elegantno obenem. Vintage prepleten z militantnim in vse skupaj glamurozno nadgrajeno s krznom. Da ne bo pomote, govorimo o umetnem krznu. Umetno krzno je letos hit.

Materiali
Volna je cenjen material, ki se v novih plaščih ponaša s posebno mehkobo, lepo drži obliko, se ne mečka, je trpežna, topla in zelo počasi vpija vlago. Kašmir daje nepozaben nežen dotik, moher pa nas zapelje z neprecenljivo mehkobo. Kamelja dlaka je mehka, lahka in nepremočljiva. Izberite si mateial, ki vam bo najbolj ustrezal.

Vrnitev kamelhaarja
Po dolgih letih se je vrnila kamelja barva, ki je najlepša na na novo oblikovanem klasičnem plašču, včasih bolj znanem pod imenom »kamelhaar«. Prav tak plašč naj bi bil novi kralj jesenske mode. Njegov nakup vas bo osrečeval še vrsto naslednjih sezon.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.