Magazin > Lepota & telo
32 ogledov

Rachel Weisz prepovedana na Otoku

Rachel Weisz RAM/Fame Pictures/L’Oreal
Po tem, ko so Britanci zaradi nerealističnih fotografij prepovedali L'Oréalov oglas z Julio Roberts in Christy Turlington, so zdaj enako storili z oglasom Rachel Weisz.

Rachel je za francosko znamko L'Oréal posnela reklamo, s katero oglašuje njihov najnovejši proizvod, Revitalift. Gre za kremo proti gubam, ki pa sodeč po fotografiji dela čudeže. "To ni lifting obraza, to je Revitalift," pravi oglas, ki po mnenju inšpektorata Advertising Standards Authority zavaja potrošnike, saj je "zelo očitno računalniško retuširan".

L’Oreal pa se brani z besedami: "Rachel Weisz so oblekli in naličili profesionalci. Fotografiral jo je profesionalni fotograf v profesionalnem studiu, kjer smo uporabili ogromno luči. Z njimi smo prikrili skoraj vse napake na koži, hkrati pa smo fotografiji dodali mehkobo," so pojasnili odgovorni, ki pa so priznali, da so fotografijo kasneje tudi računalniško obdelali.

To pa ni prvič, da so Britanci prepovedali L'Oréalov oglas. Lani so poskrbeli za umik Lancomove reklame z Julio Roberts in Maybellinovega oglasa s Christy Turlington.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.