Magazin > Lepota & telo
38 ogledov

Torbica, ki stane pravo premoženje

Chanel
1/10
Imaxtree
Chanelova torbica v obliki školjke, posuta z neštetimi naravnimi biseri, bi bila popolna poročna torbica, če ne bi stala pravo premoženje. Ne dvomimo, da bodo o nakupu luksuznega kosa vsaj malo premislile tudi tiste dame, ki jih večmestne številke sicer ne ganejo.

Ob pogledu nanjo so modne navdušenke in ljubiteljice luksuza vzdihovale že med Chanelovo modno revijo za pomlad in poletje 2012. In prepričani smo, da globoko vzdihujejo tudi nekaj minut po tem, ko izvejo ceno te sicer čudovite in luksuzne torbice, ki so jo pri prestižni modni hiši poimenovali Shell Minaudieres.

Le za izbrance

Čeprav je bilo že na modni reviji jasno, da bo ta popolna poročna torbica stala pravo malo premoženje in da jo bo v rokah lahko držala le peščica izbrank, pa je cena, več kot 36 tisoč evrov, modne poznavalce kljub temu močno presenetila. Pri Chanelu ceno opravičujejo z ekskluzivno ročno izdelavo po naročilu in s številnimi pravimi, večbarvnimi sladkovodnimi biseri. In če mislite, da bi zaradi tega različica brez biserov stala veliko manj, se motite. Za svetlikajočo se, prav tako po naročilu in ročno izdelano torbico je treba odšteti nič manj skromnih 25 tisoč evrov.

Luksuz pač ni za vsakogar, vseeno pa se lahko vsaj malo posebno počutite s kratkim sanjarjenjem o popolni poročni torbici in poljubih na rajski plaži. Pokukajte v galerijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.