Magazin > Lepota & telo
18 ogledov

V takšnih škornjih boste modni

Missoni
1/11
Imaxtree
Letos lahko izstopate s škornji. Zgledujte se po temačni romantiki dvojca Dolce & Gabbana, igrive izberite škornje v stilu modne hiše Missoni, ljubiteljice krznenih detajlov pa se sprehodite v Fendijevih.

Škornji so vsako leto drznejši in opaznejši. Zgrešili ne boste, če se boste zgledovali po takšnih, ki smo jih občudovali na modnih brveh in z njimi nadgradili vsakodnevni videz, pazite le, da s kombiniranjem vpadljivh kosov ne boste pretiravali.

Če se odločite za opazne škornje, naj bodo druga oblačila in dodatki minimalistični. Drzne se odločite za dolžino do ali nad koleni. Škornji naj bodo ohlapni, na njih ne smejo manjkati dodatki, kot so kovice, neti ali potiski. Nad slednjmi so nas navdušili pri modni hiši Missoni, všeč so nam živahne barve in teksture, ki jih je na škornje ujela oblikovalka Louise Gray, temačni cvetlični potiski v stilu romantike pa krasijo škornje dvojca Dolce & Gabbana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.