Magazin > Lepota & telo
3653 ogledov

Zato je Kourtney Kardashian videti veliko mlajša od 41 let

kourtney kardashian
Je najstarejša od sester Kardashian in tudi najbolj naravna …

Kourtney Kardashian je videti fenomenalno.

A lepotica, mama treh otrok, za svoje telo gara. Telovadi pet do šestkrat na teden, odmora si ne vzame niti med počitnicami. Kourtney obožuje naravo, zato kardio vaje raje kot na kakšni napravi v fitnesu opravi zunaj. Zelo rada na primer hodi v hribe. Poleg tega obožuje boks, s katerim trenira celo telo. Pri telovadbi največ pozornosti posveti vajam za zadnjico, pri tem si pomaga s trakovi, da je izziv malo večji. 

41-letnica seveda pazi tudi na svojo prehrano, ki ne vsebuje mlečnih izdelkov, poleg tega pa se 41-letnica izogiba tudi glutenu. Na tešče zjutraj najprej spije kozarec vode s kisom, nato pa napitek iz avokada (recept spodaj). Za kosilo ponavadi poje solato, je pred časom še razkrila. 

kourtney kardashian | Avtor: Profimedia Profimedia

Najboljši lepotni nasvet pa je dobila od sestre Kylie Jenner, strokovnjakinje za ličila. "Rekla mi je, naj si črtala za oči nikoli ne nanesem na spodnjo veko, ker bom videti starejša, poleg tega pa ti navidezno povesi oči. Ubogam jo.“

Recept za avokadov napitek
Za pripravo zvezdničinega napitka potrebujete le tri sestavine: avokado, kozarec organskega kokosovega mleka in dve čajni žlički medu. Sestavine stresite v mešalnik. Dober tek!

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice