Magazin > Lepota & telo
321 ogledov

Znana Slovenka spet kriva za mokre sanje

Kataya Ulla Wolk
Kataya je na snemanju s fotografinjo Ullo Wolk svoje telo namakala v mleku.

Kot Kleopatra se je naša pevka Kataya namakala v kadi z mlekom, ki ima menda številne pozitivne učinke na telo, in to tudi, če ni del naše prehrane. Maščobe in beljakovine v mleku med drugim pomagajo pri vlaženju kože, blagodejno pa vplivajo tudi na suhe in poškodovane lase.

Katayjino seksi fotografijo je posnela Ulla Wolk, za katero pevka pravi, da je ena redkih, če ne celo edina v Sloveniji s tako izostrenim smislom za fotografijo.

Kataya je za svojo popolno zadnjico dobila veliko všečkov, nam pa je razkrila, kako skrbi za čvrsto telo. "Postavo vzdržujem z rednim fitnesom ter kvalitetno hrano. Seveda se večkrat pregrešim, zato pa imam okrogel trebušček. (smeh) Na splošno pa telovadim tolikokrat, kot mi to dovoljujeta urnik in tudi moje zdravje. Vaje z utežmi in kardio vaje delam tudi štirikrat na teden, jem pa do pet manjših obrokov na dan, predvsem veliko sveže zelenjave, ribe, sadje in oreščke.“

Komentarjev 3
  • kapibara 14:23 25.januar 2017.

    Seveda je kriva za mokroto, ker je k spodnjemu sosedu vse usekal, pa ma zdej strop fajhtn..

  • Igor Biškup 10:11 25.januar 2017.

    To je tista trola, ki je izjavila, da je nikjer ne vzamejo v službo, ker je preveč znana osebnost?

  • Avatar skeptik
    skeptik 07:17 25.januar 2017.

    Že pogled na naslovnici je bil dovolj, da sem uganil avtorja te erotonovice. In prav Kataya je poklicana, da ocenjuje talent fotografov. Naj ostane pri petju in svojem bebavem smehu.