Magazin > Lepota & telo
145 ogledov

Žurnalova poroka: "Tresla sva se oba"

sanjska poroka
1/24
Foto Tatjana
Vas zanima, kako je bilo na prvi Žurnalovi sanjski poroki v Postojnski jami? Pustite se vsaj za hip popeljati v pravo poročno pravljico, ki smo jo pripravili Mateji in Igorju Voćancu.

Poročno mrzlico smo začutili takoj ob prihodu v Jamski dvorec, kjer je potekalo poročno slavje. Urejanje pričeske, ličenje in oblačenje v spremstvu družic ... Vse se je vrtelo okoli neveste, ki nam je še pred poroko polna pričakovanj zaupala: "Ta dan sem čakala zelo dolgo in danes neizmerno uživam. Komaj čakam, da skočim v poročno obleko in stopim pred Igorja." Kako so potekale priprave, ne spreglejte v tem videu!

Poroka med kapniki

Na nepozabni poročni slovesnosti v Postojnski jami sta si Mateja in Igor pred matičarko in pooblaščencem, postojnskim županom Jernejem Verbičem, obljubila večno zvestobo. Čeprav je nevesta svojo obleko pred svati in ženinom lahko skrivala do zadnjega trenutka, pa ni mogla skriti živčnosti ob prihodu v poročno dvorano. "Tresla sva se oba, a verjetno to ni bilo zaradi mraza, ampak bolj zaradi živčnosti," je bil po obredu odkrit ženin.

A živčnost je po prihodu iz jame hitro minila. Dobra glasba s skupino DeŽur, polno plesišče ter okusno obloženi krožniki z značilnimi slovenskimi jedmi in pridihom sodobnosti so poskrbeli za pravo poročno vzdušje, poročna torta ob polnoči, metanje šopka in slačenje podvezice pa za obvezne poročne detajle.

Izpolnili smo vsa pričakovanja

"Poroka je bila prav takšna, kot sva si jo želela. Vsi se zabavajo, hrane in pijače je veliko, glasba je dobra in to je najpomembneje," sta bila sredi noči zadovoljna mladoporočenca, ki pa nam namigov, kako bosta preživela poročno noč, nista želela izdati: "Zagotovo si jo bova zapomnila, a kakšna bo, naj ostane med nama."

Za nepozaben dan so poskrbeli številni pokrovitelji

Mateja in Igor sta tako poleg profesionalne organizacije poroke, za katero je poskrbel izkušeni načrtovalec porok Domen Misson, prejela vse potrebno za res nepozaben poročni dan. Priprave na poroko so se začele z izbiro prstanov v Zlatarni Celje, dih jemajočo poročno obleko si je Mateja izbrala v Mod'Artu Domžale, za poročne tiskovine so poskrbeli v studiu Tinashe, nevestin šopek in namizne dekoracije so oblikovali v cvetličarni Emporia. Za popolno poročno pričesko je poskrbel Mič Styling, za nepozabno poročno ličenje neveste in dveh prijateljic pa Tina Fabjan, umetnica ličenja pri Max Factorju.

Za pogostitev in poročno slavje so poskrbeli v Jamskem dvorcu, da bodo vsi Žurnalovo sanjsko poroko v Postojnski jami obdržali v najlepšem spominu, pa so poskrbeli fotografi iz Fota Tatjana in multimedijska produkcijska ekipa Ujemi trenutek. Pozabili nismo niti na plesne korake. Da so ti lažje stekli, so poskrbeli v plesni šoli Bolero.

Danes mladoporočenca že uživata na poročnem potovanju, ki sta ga izbrala pri Kompasu. Generali, diamantni pokrovitelj Žurnalove sanjske poroke v Postojnski jami, jima je podaril celotno zavarovanje Generali Turist. Mateja in Igor sta se razveselila tudi Mercatorjeve darilne kartice, na katero jima je Mercator naložil tri tisoč evrov, in Medexovega paketa zdravja.

Komentarjev 2
  • korisnik_8464 11:05 13.september 2012.

    "The summer song", avtor Max Brodie.

  • Ines Ferčič 09:43 13.september 2012.

    A mi prosim lahko kdo pove kdo izvaja pesem iz tega videa? Hvala...