Magazin
47 ogledov

Matic iz Kmetije: Zato je razpadla njegova zveza

matic Planet TV
Tik pred finalom je izpadel Matic, ki nam je v intervjuju povedal, da je najbolj razočaran nad Zaro.

Nekaj vaših sotekmovalcev je izjavilo, da se boji izgubiti proti ženski, saj bi se prijatelji norčevali iz njih. Vas je iz šova vrgla ženska … Kako ste to sprejeli?
Se zgodi tudi najboljšim. Adriana je zelo močen nasprotnik. Pošteno je zmagala. Nič me ni sram, saj je fizično in psihično zelo močna. Nisem je podcenjeval, saj sem vedel, da me čaka težka borba. Potrudil sem se, a mi ni uspelo. Tako pač je.

Bili ste glava družine, kljub temu niste imeli imunitete. Kako gledate na to spremembo pravil? Se vam zdi poštena?
To me je presenetilo, saj sem mislil, da me bo vloga glave družine odpeljala do finala. Se je pač izteklo tako, kot se je. Takšna je pač igra, ves čas so kakšni zasuki. Pričakoval sem, da se bo zgodilo nekaj v tej smeri.

Adriana je rekla, da bi vam denar najmanj privoščila, ker bi ga "zafučkali". Kaj pravite na to?
To je njeno mišljenje. Nisem govoril, kaj bi z denarjem, ker na glavno nagrado nisem računal. Konec koncev pa naj vsak z denarjem naredi, kar hoče, saj si ga je prislužil s svojim delom. Jaz bi ga nekam vložil.

Božo je v poslovilnem pismu omenil, da preveč pogosto posegate po alkoholu. Imate težave s pijačo?
To je komentiral tisti, ki bi moral najprej sam pomesti pred svojim pragom. Saj ste videli, kaj se je zgodilo, ko se je vrnil na kmetijo.

V šov ste se menda prijavili zaradi prepoznavnosti in pozornosti deklet. Kakšno je sedaj zanimanje za vas?
Dekleta me prepoznavajo. Je kar luštno in zanimivo. Dobivam same pozitivne komentarje od starejših in od mlajših oboževalk. Vesel sem, da sem predstavil v lepi luči.

Se je v šovu našlo dekle, ki bi vas zanimalo?
Povezali smo se le prijateljsko. Več tudi nisem hotel, saj smo se osredotočali na druge stvari.

Ste že kdaj bili v resni zvezi?
Da, enkrat. Mladi smo še, nismo bili pripravljeni sprejemati kompromisov. Včasih je bolje, da greš v tem primeru narazen.

Ste o kakšnem sotekmovalcu sedaj, ko ste zunaj in ste si lahko ogledali posnetke, spremenili mnenje?
Zara me je negativno presenetila. Nam se je pokazala v drugačni luči. Če bi to energijo, ki jo je pokazala v izjavah, vložila v delo … Bila je zadržana, v izjavah pa glasna ... Govorila je tudi neresnice, na primer da nismo delali. Oblatiti nas je hotela.

Zakaj je toliko nekdanjih tekmovalcev sedaj proti Adriani?
Adriana je igrala svojo igro. Mene to ni tako zelo zmotilo, saj sem vedel, da taktizira.

Mentorja sta bila na letošnje tekmovalce kar nekajkrat besna. Bi rekli, da ste bili res, v primerjavi s preteklima sezonama, toliko slabša skupina?
Kot sem slišal, so imeli nekdanji tekmovalci mnogo težje naloge. Kar se tega tiče, so bili kot skupina veliko bolj delavni kot mi. Res pa je tudi, da so imeli več hrane kot mi. Če ni prave hrane, ne moreš delati.

Komentarjev 3
  • Marjan Smrekar 16:37 15.december 2016.

    Matic je gledal kakšne druge kmetije v preteklosti glede hrane? Zara ga je presenetila, ki je bila sama proti trojki iz levega krila? Naj bi jim sproti poročala o svojih razmišljanjih? Razen seveda, če ni mislil, da ga je presenetila ...prikaži več s svojim analitičnim razmišljanjem in kakor se je izkazalo, s pravo taktiko, kar se vidi koliko o priljubljeni pri izpadlih tekmovalcih; videli so obnašanje na kmetiji in razvoj dogodkov, odnosov do sotekmovalcev.

  • Matthew9987 17:49 14.december 2016.

    Samo hitri ne smejo biti, ker vemo kako je on :)

  • Tamara Nanaja 13:39 14.december 2016.

    Matic pridi na naše Hitre zmenke, gotovo ne boš več dolgo samski :))www.dogodkizasamske.si