Magazin
30 ogledov

Minimalistični dnevni prostor

1/46
Žurnal24 main
V minimalistično opremljenem stanovanju je prostor za najnujnejše kose pohištva.

Lahko tudi moderno
Minimalizem kot vodilo pri opremljanju stanovanja preseneča tudi z modernimi linijami in nevsakdanjimi materiali. Slog, ki bo najbolje prenesel spremembe v stanovanju, je zaradi funkcionalnosti, elegantnega videza in neskončnih možnosti pri izbiti okrasnih predmetov optimalna rešitev za lastnike majhnih stanovanj in tiste, ki cenijo lepoto preprostih linij.

Police, omare in ogledala

Velike omare ne smejo že na prvi pogled razkriti svoje funkcije. Seveda je bolje, da jih sploh ni, saj je v minimalizmu trend odpiranja pohištva za shranjevanje in je vedno večji poudarek na policah. Vgradne in drsne omare preprostih oblik so videti kot podaljšek stene in lahko zelo lepo poživijo prostor. Če imajo vgrajena ogledala ali so sestavljene iz ogledal, pa prostor optično še povečajo.

Red je nuja
Zaradi funkcionalnosti in estetike minimalistična eleganca zahteva red in nekaj več discipline, kot je potrebno pri drugih stilih opremljanja.

Nekaj predlogov dnevnih prostorov si oglejte v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.